Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » MAZDA Premacy 2. 0 DiTD...

MAZDA Premacy 2. 0 DiTD vélemény? Mennyire megbízható autó? Illetve ez a motor típus mennyire strapabíró? Mit lehet tudni róla?

Figyelt kérdés
Napi 60 km-ert lenne használva munkába járásra, illetve néha rövidebb távokra is (bevásárlás pl), esetleg évente 5-10x 100km feletti távra.

2015. okt. 13. 20:12
 1/2 anonim válasza:
Tapasztalat alapján ha mazda akkor eleve minőség.Nekem hatos volt,soha semmi gond nem volt vele.Azzal az autóval napi szinten 300-500km-t mentem persze nem széthajtva.Tökéletesen birta.2.0 benzines volt.A mazda 3-masom ugyanez.Persze minden autónak lehet buktatója,rejtett hibája de szerintem mazdával csak jól járhatsz.
2015. okt. 13. 21:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem. Már csak azt enm tudom, hogy 1.8 benzin vagy ez a 2.0 DiTD... Nem ismerem egyáltalán ezeket a motorokat :( Eddig francia meg német volt csak itthon...
2015. okt. 13. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!