Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2001-s suzuki swift jó tanuló-...

2001-s suzuki swift jó tanuló-autó?

Figyelt kérdés
5ajtós csapotthátú.

#autó #Suzuki #2001 #5 ajtós #csapotthátú
2015. okt. 22. 16:41
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
jó, csak ne törd össze, mert abban meghalsz.
2015. okt. 22. 16:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Kiváló, de ahogy az első írja kerüld a kontaktust a szalagkorláttal és barátjaival. Ez mondjuk sok autóra igaz, de erre különösen.
2015. okt. 22. 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Jó tanulóautónak is.

..azért kíváncsi lennék, milyen válaszban reménykedtél?

..amúgy...

2015. okt. 22. 18:39
 4/9 A kérdező kommentje:
mivel nem vezettem eddig nem tudhatom mit várjak,biztosan vannak könnyen vezethető és nehezen vezethető autók. érdeke,hogy a többség mit mond.
2015. okt. 23. 00:01
 5/9 anonim ***** válasza:

pénz kérdése minden.

de mindegyiken lehet állítani is (kuplungra gondolok)

benyomod váltasz, vissza

dízel kevésbé fullad le, azon elv könnyebb megtanulni, de ha benzineshez szoksz utána a dízel könnyebb lesz

2015. okt. 23. 08:27
 6/9 anonim ***** válasza:

vagy attól függ mit akarsz gyakorolni

mert ha pl gyakorolni akarod h hogyan ne törd össze magad, akkor suzuki helyett inkább vmi páncélos kocsival menj

2015. okt. 23. 08:28
 7/9 Evele123 ***** válasza:
Szerintem jó tanulóautónak, minden autóval óvatosan hajts! Nekem Opel Astra tanulókocsim volt, de vezettem már 1 évig Suzuki Ignist is, azzal sokszor lefulladtam. Azt dízel Tháliára cseréltük, azzal könnyű volt vezetni csak ellopták. Most egy 1.0 Swiftem van, szintén 2001-es, elég könnyű vezetni, ha megszokod... Én szó szerint pár kilométer alatt megszoktam, könnyen rááll az ember lába. Remélem segítettem. :-)
2015. okt. 23. 17:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Inkább így tanulj meg vezetni, mintsem az legyen, hogy hozzászoksz valami automata, sok segítséggel teli autóhoz, aztán mással emg el se tudsz indulni

Sajna láttam már ilyet.

2015. okt. 23. 23:57
 9/9 anonim ***** válasza:

"jó, csak ne törd össze, mert abban meghalsz."

Ugyanúgy ahogyan bármilyen 80-as éveg végi konstrukciójú autóban...

2015. okt. 31. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!