Miert nem megy a Honda emelkedon?
Ma ultem spanom civicjeben..1.5vtec
Nem lelakott lerugott fajta. Vizszintesen eleg jol szedi a labat ,de emelkedon ahol en 5.ben kimegyek neki 3.dikba kell visszagangolni.Pedig neki 115le nekem meg csak 90.
Ahol a tádé már kileheli a lelkét 4500nál, a hondánál ott még átsem kapcsol a vtec, vtec nélkül meg nem olyan erős az a szívóbenzines. Hondáéknál általában az 5.egy takarékossági fokozat, alig van különbség a 4.hez képest, de ezekből egyik sem úgyvan hangolva, hogy 80-90nél legyen erőtartaléka. Ez jobb a diselben, hogy nagyobb a hasznos fordulattartomány, a tenger nyomaték miatt.
Amúgy szerintem 1.5 vtechez kevés az a 115 ló, általában kihozzák a liter/100 lovat.
hat ezzel nem lettem okosabb :-D azert koszi.
szvl ha mindketto GYARI..semmi tuning!!!
es vizszintesen versenyeznenk! akkor a honda elhagyna engem a plusz 25le miatt..de ha emelkedon versenyeznenk akkor en hagynam ott a tobb nyomatek miatt?
@7 látom tipped nincs, hogy mi hívta életre a vtec motort, mellesleg mutass olyan gyártót amelyik mondjuk 1990ben kihozta turbó! nélkül az 1,6ból a 160lovat, naugye...
Kérdező, nemtudom mit nem értesz, kimondta, hogy nem lenne gyorsabb a honda emlkedőn csak azért mert visszakellett váltania a haverodnak. Eddig azt írtad, hogy mellette ültél, akkor honnan tudod, hogy a te vwd hogy menne azon az emlkdőn, az adott körülmények között? Síkuton sem biztos, hogy 5. ben 80nál a honda menn el mlletted, sőt valószínüleg te nyernél, de 80nál ha mindenki maximumot akar gyorsítani, akkor te visszarakod 4-be a honda-3ba akkor padlónál, viszont tényleg a honda nyerne.
en nem vagyok se benzin se dizel parti
wan wolt mind kettom..de honda civicben most utaztam eloszor.es furcsaltam hogy vissza kell gangolgatni egyet..utana kettot :O ahol en elozo nao 5dikben mentem ki. Nem akartam rakerdezni haveromtol hogy miert nem megy ki 5dikben..nem akartam megserteni vagy ilyesmi. van egy ford focusom mk1..az is kimegy ott otodikben de az 1.8 benzin. de loban majdnem uanaz mint a civic..116le
elozo# nem sertesnek tettem fel a kerdest ne feszulj be. ezek csak markak. latom honda fan vagy :D
csak erdekelnek a mie'rtek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!