125ccm motorok? Max.15 pacis lehet, SOROLJATOK, MONDJATOK! Többiről lentebb.
KTM duke 125
Yamaha yzf r 125
Honda CBF 125
Honda CBR 125R
HUSQVARNA SMS 125
Ha robogó is szóba jöhet
Kymco Agility City 125 (ilyenem van 50-sbe, pöcre megy, sokat bír, egész jó)
Aprilia Sport City 125
Hát ugye a kymconál írtam, hogy ilyenem van, megbízható nagyon, 2 személy vihető vele, csak annyi, hogy robogó.
Yamaha és Honda tuti jók, a japán cuccok mindig jók, ezekből a motorokból a 600-1000-s változatok szokták nagyon preferálni, de gondolom 125-sbe sem marad el a minőség, szépek, jól tuningolható, jó hangjuk van.
ktm duke... nos többet várna tőle az ember, de az tuti, hogy eljárkálni vele élmény, és a KTM-eknek jellegzetes hangjuk van, és jó hangos ;)
husqvarna-ról nem sokat tudok, azt csak úgy feldobtam, mert olyan nem sok embernek van, gondoltam egy kis egyéniség.
Yamaha dt 125, ktm exc 125, de csak is kétütemű! azok még mennek is, nem úgy mint a mai 4t csodák.
Nekem 2006-os dt-m van, eddíg hibátlan, nagyon szeretem, kényelmes,gyors, megbízható :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!