Nem túl jó helyzetbe vagyok! Mi az oka hogy nem tudja átíratni?
veterán vas
Igen! Ezt állítja! Nem értem hogy lehet egy kivont autót elvinni műszakira stb.....
Nem volt foglalás az autón?
Ma már mindenki tehet az ingó, ingatlan vagyonra foglalást megfelelő bírósági végzéssel. Ilyenről nem kaptál levelet?
Egyszer én is vettem egy autót, gyanús volt, hogy nem volt törzskönyve, eladó hadovált valamit összevissza.
Még aznap bementem egy okmányirodába rákérdezni az autóra, a nő azt mondta, ezt az autót azonnal vigyem vissza. Hívtam az eladót, de már elköltötte a pénzt...
Rögtön mentem a rendőrségre feljelentést tenni csalás miatt.
És miért van kivonva a forgalomból?
Erről nem kaptál semmilyen papírt?
Csak úgy nem vonnak ki gépjárművet a forgalomból.
Ha ezt elhallgattad a vevő előtt, az probléma...
Az ügyintéző hölgyike meg azért mondta, hogy nem látja akadályát átírni, mert lehet, bele se kotort jobban a rendszerbe, vagy akkor még nem volt kivonva.
Nem véletlenül azért adtad el, mert csináltál valamit, és várható volt, hogy baj lesz?
Jól kibabráltál a vevővel, ne csodálkozz, ha kiszedi valahogy belőled a pénzét, meg némi pluszt.
Törvény nem ismerésre nem mentesít a büntetés alól...:(
"..tulajdonos váltáskor az okmányiroda automatikusan visszahelyezi a forgalomba.."
Kész! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!