Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem túl jó helyzetbe vagyok!...

BoyLee kérdése:

Nem túl jó helyzetbe vagyok! Mi az oka hogy nem tudja átíratni?

Figyelt kérdés
Eladtam az autómat, le is adtam az adásvételit! Kaptam egy papírt erről! Közbe a vevő hívott hogy nem tudja átíratni mert kivan vonva a forgalomból! Mit tegyek hogy át bírja íratni? Okmányirodával beszéltem semmi tiltás vagy foglalás nincs az autón! Mit tegyek?

2015. okt. 17. 17:21
1 2 3
 11/29 szántóvető ***** válasza:
tehát korábban hivatalból kivonták ideiglenesen a forgalomból és te erről nem szóltál a vevőnek?több dolog sem tiszta(pl miért nem kellett leadnod a forgalmit meg a rendszámot)de mindegy,hétfőn irány az okmányiroda és ott majd kitalálnak valamit.
2015. okt. 17. 17:54
 12/29 A kérdező kommentje:
De a helyzet az hogy már van neki biztosítás is műszaki, eredetiség vizsga is állítása szerint! Csak amikor ment az okmányirodába akkor azt mondták hogy nem lehet átírni! :/
2015. okt. 17. 17:58
 13/29 anonim ***** válasza:
Ha te helyezed vissza forgalomba, akkor az ezévi súlyadó téged terhel. Csak úgy mondom.
2015. okt. 17. 17:59
 14/29 A kérdező kommentje:
Csak nem értem hogy okmányirodába nekem nem mondtak ilyet hogy helyeztessem vissza és utána adjam el... kíváncsi leszek hétfőn mit mondanak....
2015. okt. 17. 18:07
 15/29 anonim ***** válasza:

Nem sok értelme van lényegi információ nélkül a lehetőségekről beszélni.

Mikor vonták ki az autót a forgalomból, ha kivonták, vagy ezt csak a vevő állítja - nem tudjuk.

A kérdező hétfőn besétál az okmányirodába az adásvételivel és ott rákérdez.

Másik lehetőség, hogy még a kérdező tulajdona volt az autó a forgalomból kivonáskor, s ő eladta - ez tényleg gáz.

Forgalomból kivonásról küldenek határozatot, le kell adni a rendszámot, forgalmit, és a lényeg, hogy oka van a kivonásnak (nem fizetett adó, elmulasztott átíratás)

2015. okt. 17. 18:07
 16/29 A kérdező kommentje:

"Másik lehetőség, hogy még a kérdező tulajdona volt az autó a forgalomból kivonáskor, s ő eladta - ez tényleg gáz"

Na ez az ez a probléma! Mi lesz ebből? Hova, mit, mennyit kell fizetnem?

2015. okt. 17. 18:13
 17/29 veterán vas ***** válasza:

Ez az az eset, amit az öreg parasztbácsi úgy summázna:

öcsém, itt vagy a tányér nem egyenes, vagy a leves görbe. :)

2015. okt. 17. 18:15
 18/29 A kérdező kommentje:
Okmányirodás hölggyel beszéltem telefonon pénteki nap! Elmondtam neki a problémát, utánanézett visszahívott azt mondta hogy nem lát problémát arra hogy ne lehessen átíratni! A másik meg azt hogy abban az okmányirodába lehet csak átíratni ahol kivonták!
2015. okt. 17. 18:25
 19/29 anonim ***** válasza:
Véglegesen lett kivonva és a forgalmi kilyukasztva, vagy csak ideiglenesen 6 hónapra?
2015. okt. 17. 18:49
 20/29 veterán vas ***** válasza:
Bevallom leragadtam a 12. válasznál. Ezek szerint az új tulaj már elintézte a műszakit, az eredetvizsgát, és a biztosítást is, de az autót nem tudja átíratni, mert kivonták a forgalomból. Hmmmm. ;)
2015. okt. 17. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!