Hogy kell kicserelni a vezerlest es mi kell hozza?
Vizpumpa,feszitogorgo,vezermuszij,alternator szij cserere keszulok. Dayco markajut rendeltem mit gondoltok rola? Az auto Renault Megane Coupe 96 1.6benzin 66KW motorkod K7M.
Kikell venni a motrot a cserehez? Mert nincs tul sok hely a munkahoz.
"Nem vagyok szerelő, olajcserére is szervízbe viszem. De most jobb ha azt ajánlom neki, hogy cserélje otthon, és ba***a el a motort úgy, hogy az egészet cserélni kelljen?"
Ha ő vállalja a felelősséget ( ugyan ki vállalná más..) akkor miért ne árulhatnánk el neki, hogyan kell csinálni. Engem úgy tanítottak, hogy a tudást át kell adni másoknak mert így fejlődik a világ. Ezért én mindenkinek átadom a tudásomat, ha igényt tart rá, bármiről is legyen szó.
#16: amit en irtam az 100% 16szelepes volt ahol szidtam azt a hagymazabalo allatot!
De tovabbra se ertem miert akarnak itt erdeklodni es hozzaertss meg szerszam nelkul vezerlest cserelni.
Üdv, pont a vezérlést akarod birizgálni amit még a szervizben is elronthatnak? :D Nekem elcseszték, nem feszesre állították amilyenre kellett, persze később átugrott és kiment a hengerfej pakolás, szelepeket elhajlított 2-3-at, stb stb... Persze mivel ők csinálták, ingyen meg is javították... De most képzeld el ha neked ez történik hogy mennyi pénzben lesz...
Tesómnak pedig nem volt cserélve, használtan vett nemrég és zúgás volt a motortól, persze szervizben mindjárt mondták hogy a feszítőgörgő mert itt pedig túl szorosra húzták és hamarabb elhasználódott...
Szóval tényleg ha itt kérdezed és még sosem csináltad nem ajánlom, legalább a vezérlést egy szakszervizbe vigyed mert sokkal több pénzben lehet ez neked...
Ja és a motort nem kell kiszedni, hozzáférhető mert nekem is pont ugyan ilyen van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!