Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy kell kicserelni a vezerle...

Khhmkhhm kérdése:

Hogy kell kicserelni a vezerlest es mi kell hozza?

Figyelt kérdés

Vizpumpa,feszitogorgo,vezermuszij,alternator szij cserere keszulok. Dayco markajut rendeltem mit gondoltok rola? Az auto Renault Megane Coupe 96 1.6benzin 66KW motorkod K7M.

Kikell venni a motrot a cserehez? Mert nincs tul sok hely a munkahoz.

2015. okt. 16. 18:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
44%
Az egyik legkomolyabb,legnagyobb precizizást igénylő szervíznél te itt a gyakorin érdeklődsz,hogy kell megcsinálni?!??!?..............hát sok sikert........csak majd jövő héten ne itt sírj,hogy a dugattyú belevert a szelepbe,mit csináljak.........
2015. okt. 16. 18:44
 2/23 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kerdesem,ezt megtarthattad volna.ezzel nemlettem okosabb.
2015. okt. 16. 18:53
 3/23 szántóvető ***** válasza:
80%
a motrot nem szokták kivenni emiatt,de szerintem se fogj hozzá ha már ez a kérdés felmerült benned.
2015. okt. 16. 18:56
 4/23 A kérdező kommentje:

Ertem, nem egyedul szeretnem kicserelni..olyannal aki mar csinalt ilyet es en csak nezem/segitek,hogy legkozelebb mar tudjam egyedul.

Es azert kerdezem hogy necsinaljon semmi hulyeseget es nerontsa el.

2015. okt. 16. 18:58
 5/23 anonim ***** válasza:
47%

Ne haragudj, de tényleg elég vicces, hogy te, akinek fogalma sincs az egész műveletről, itt érdeklődsz, mondván, hogy szeretnéd ellenőrizni az ismerősödet, aki egyébként már csinált ilyet...

Youtube-n vannak fent videók vezérlés cserékről, nem egy bonyolult művelet, de nem megfelelően végrehajtva meg lehet ölni a motort...

Az nonszensz, hogy olyan ellenőrizze a minőséget, aki azt sem tudja, hogy kell nekifogni az egésznek, ez inkább fordítva kellene, hogy működjön.

2015. okt. 16. 19:25
 6/23 anonim ***** válasza:
34%

"Ertem, nem egyedul szeretnem kicserelni..olyannal aki mar csinalt ilyet es en csak nezem/segitek,hogy legkozelebb mar tudjam egyedul.

Es azert kerdezem hogy necsinaljon semmi hulyeseget es nerontsa el."

Azt hiszem erre mondják,hogy a vak vezet világtalant iskolapéldája!!!!!Vagy csak én érzem a paradoxont,hogy valaki olyan fogja csinálni,aki már (elvileg) csinált ilyet,azt mejd te fogod ellenőrizni(akinek fingja sincs az egészről)meg majd itt a gyakorin szerzett jótanácsokkal fogod ellátni........

[link]

2015. okt. 16. 19:30
 7/23 A kérdező kommentje:
Jogos,de ugy ertem hogy nekelljen felesleges cuccokat vennem,koltsegesebb javitast fizetni,vagy akar megkockaztatni hogy valamit kiszed nemteszi vissza vagy valamit mashogy csinal es elba**a az autot. En igy akarom csak tudni hogy mihez kell nyulni kb mennyi ido es munka..mennyit fizethetek neki ami nem lenne sok erte.
2015. okt. 16. 19:37
 8/23 anonim ***** válasza:
66%
A Dayco nem a legjobb márka, cserébe viszont olcsó. A többit már leírták..
2015. okt. 16. 19:38
 9/23 anonim ***** válasza:
40%
A dayco az egyik legnagyobb gyártó. Csak felénk nem ismerik annyira. Itt elmondani a menetét nem igazán lehet. Ha jön valaki aki csinált ilyet majd megmutatja s tudni fogod. De ha letöltöd az autód szervizkönyvét ott is leírják.De egyedül ne állj neki mert nagyon nagy károkat okozhatsz.
2015. okt. 16. 20:40
 10/23 anonim ***** válasza:
2015. okt. 16. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!