Hogy kell kicserelni a vezerlest es mi kell hozza?
Vizpumpa,feszitogorgo,vezermuszij,alternator szij cserere keszulok. Dayco markajut rendeltem mit gondoltok rola? Az auto Renault Megane Coupe 96 1.6benzin 66KW motorkod K7M.
Kikell venni a motrot a cserehez? Mert nincs tul sok hely a munkahoz.
Ertem, nem egyedul szeretnem kicserelni..olyannal aki mar csinalt ilyet es en csak nezem/segitek,hogy legkozelebb mar tudjam egyedul.
Es azert kerdezem hogy necsinaljon semmi hulyeseget es nerontsa el.
Ne haragudj, de tényleg elég vicces, hogy te, akinek fogalma sincs az egész műveletről, itt érdeklődsz, mondván, hogy szeretnéd ellenőrizni az ismerősödet, aki egyébként már csinált ilyet...
Youtube-n vannak fent videók vezérlés cserékről, nem egy bonyolult művelet, de nem megfelelően végrehajtva meg lehet ölni a motort...
Az nonszensz, hogy olyan ellenőrizze a minőséget, aki azt sem tudja, hogy kell nekifogni az egésznek, ez inkább fordítva kellene, hogy működjön.
"Ertem, nem egyedul szeretnem kicserelni..olyannal aki mar csinalt ilyet es en csak nezem/segitek,hogy legkozelebb mar tudjam egyedul.
Es azert kerdezem hogy necsinaljon semmi hulyeseget es nerontsa el."
Azt hiszem erre mondják,hogy a vak vezet világtalant iskolapéldája!!!!!Vagy csak én érzem a paradoxont,hogy valaki olyan fogja csinálni,aki már (elvileg) csinált ilyet,azt mejd te fogod ellenőrizni(akinek fingja sincs az egészről)meg majd itt a gyakorin szerzett jótanácsokkal fogod ellátni........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!