Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire árt meg a kocsinak...

Mennyire árt meg a kocsinak ha néha keményebben startolunk és pörgetjük is a motort?

Figyelt kérdés

Pl.: véletlenül vagy ha szükség van rá hirtelen megindulásnál pörög egyet a kerék, vagy ha néha felpörgetjük a fordulat számot 5-6 ezerre, mennyire árt ez idővel vagy abban a pillanatban? Gyors fékezés..?

Gyakorlatilag egy kicsit sportosabb, agresszívabb hajtás.

2015. okt. 16. 00:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
31%
Akkorsem hasonlítunk Passatot egy házmester Astra-hoz ezt kéne megérteni
2015. okt. 17. 11:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Megbízhatóság tekintetében ugyan mért ne lehetne hasonlítani? Bármit elhet bármihez.
2015. okt. 17. 19:38
 13/13 anonim ***** válasza:

10-es persze, nyugodtan hasonlítsd, a 11est pedig pontozd tovább lefelé;)

Még mindig egy háromszorosan túlfutott csereperiódusú hiba miatt szidsz egy autót. Nyilván akkor más területen is csak ennyire volt odafigyelve rá. Tehát semmi sem várható el tőle, és nem az autó miatt, hanem a tulaj miatt. Az meg egyszerűen tény, hogy az Astra elég messze van a Passat-tól, minden tekintetben (ez nem lenézés, családi nálunk is Astra, nekem VW-em van) ezért eleve irreleváns az összehasonlítás. Ha szidni akarod akkor a reális egy Insignia-t hasonlítani egy Passathoz inkább. Bár még szerintem itt sem érte utol egészen az Opel a VW-t.

Az meg már más kérdés, hogy nem tudom hogy élne meg a szerviz ha az ügyfelek tudnák, hogy még a saját kocsikra is ennyire sz/rnak a dolgozók

2015. okt. 19. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!