Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Vectra C fényszóró?

Opel Vectra C fényszóró?

Figyelt kérdés
Vettünk egy 2007-es vectrát,este országúton szinte semmit nem láttam előre,csak olyan 2-3 métert.Se az út jelző oszlopokat nem világította meg,sem pedig az utat előre. Lehet valahogy ezen állítani?Xenon fényszórós.

2015. okt. 15. 22:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Matt és karcos a lámpabúra?
2015. okt. 15. 22:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát ha be van mattulva a búra, azon még ehet segíteni:

[link]

állítólag még fogkrémmel is:

https://www.youtube.com/watch?v=rXHTXdlWw1w

2015. okt. 15. 23:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Fenyszoro mosot hogyan kell hasznalni?
2015. okt. 16. 07:14
 4/7 anonim ***** válasza:

H Astránál a szélvédőmosót kell hosszan húzni. A fényszóró legyen felkapcsolva. A mosás után pár percig nem aktív, addig nem tudsz újra fényszórót mosni.

Állításhoz valahol a lámpa tetején, hátulján kell lennie egy-egy csavarnak.

2015. okt. 16. 07:29
 5/7 anonim ***** válasza:

A fogkrémet mellőzd, csak összekarcolja a búrát. Én kipróbáltam egy felesleges lámpatesten, kukaérett lett.

Ha nem világít jól, akkor először nézd meg, hogy a kéve jól áll-e, vagy nem működik a tengelyterhelés- vagy ESP jeladó, és biztonsági állásban a saját orra elé világít szegény autó. A lámpatestre rá szokott lenni írva, 1% körüli lejtése kell legyen a tompított kévének, falhoz állva le tudod mérni. Ha ez rendben van, és a búra sincs bemattulva, akkor valószínűleg a projektor foncsora vakult be, az már csúnyább mutatvány. De ha a búra tényleg kifogástalan állapotú, egy projektorcserét megúszhatsz 50-100 ezer ft között, és jobb lesz, mint újkorában.

2015. okt. 16. 18:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem íróval. :)

A fogkrémet és is kipróbáltam a hülye youtube videón látottak miatt. Olyan karcos lett tőle hogy csak na! Alig tudtam után kiszedni belőle.

2015. okt. 17. 08:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nagyon kiszívta már a nap a búrát, akkor érdemes kipolíroztatni. A xenon fényszóró egyik hátránya, hogy bizonyos időjárási viszonyok között muszáj használni mellette a fényszóró mosó berendezést.
2015. okt. 17. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!