Mi a műszaki neve ennek a funkciónak az autóknál?
Figyelt kérdés
Újabb autóknál láttam, hogy ha a tulajdonos kinyitja az autóját este kulcsról(pitypityről :) ) vagy csak oda megy a kulccsal és (kinyílik magától) felkapcsolódnak automatikusan a fényszórók.2015. okt. 13. 18:37
1/7 anonim válasza:
Hát nem funkció ez, se nem extra felszereltség, hanem egyszerűen egy kedves apróság, az új autóknak nagyon jól áll szerintem, főleg amelyiknek szép lámpája van. Ugye azért van, hogy a vaksötétben ne kelljen kitapogatni az autót. Sőt miután bezárod, még azután is égnek a lámpák egy ideig.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mi számít újnak, de ezt a 10 éves Opelom is tudja. Ennél "üdvözlőfény" a fantázianeve a dolognak. Bezárásnál meg "hazakísérő fény".
3/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
Youtube-n kerestem róla videókat, de nem nagyon találtam...
2015. okt. 13. 19:33
4/7 anonim válasza:
üdvözlőfény" "hazakísérő fény" hat ez marha jo, meg sose hallottam igy
az enyem is csinalja, de a pitypity-et en lekapcsoltam rola, mert idegesit, de az iranyjelzok felvillannak a pitypity helyett (meg persze vilagit a lampa)
5/7 veterán vas válasza:
Jópofi, hogy üdvözlő, meg hogy elköszönő fény, de ez a "pity-pity" ez mindent visz! :)
6/7 anonim válasza:
Lehet más márkáknál más az elnevezése ennek. De pittyegni nekem se pittyeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!