Simson S51: a gyári féklámpa tekercsem meghalt, mire kell figyelni amikor másikat vásárlók?
Hogy egyáltalán tudsz-e még venni!!!
Szerintem ha még lehet venni akkor az elárusító biztos tudja, hogy milyet kell adnia de az is meg lehet, hogy az egész gyújtó tekerccsel együtt lesz!!!
☺☻
Szia!
Ha nem akarsz vele szívni akkor nem veszel magyar és taiwani tekercset mert pár kilométer alatt zárlatosak lesznek, vagy már eleve nem adják le a megfelelő feszültséget.
Keress tovább gyárit vagy vegyél német Plitz tekercset.
Azokat nézd amelyikhez az van írva hogy Licht- und Ladespule (világító és töltő) és válaszd ki hogy 6 Voltos (6/21W) vagy 12 Voltos (12/21W) rendszerhez szeretnéd:
Én innen rendeltem mindhárom tekercsemet és kiválóan működnek!
Szállítanak bárhova. Németországban és Ausztriában a DHL szállította, itthon pedig a Posta kézbesítette. A szállítási költség 14,99 Euro volt. Pluszköltséget jelent még hazai banktól utalni a Euro-t.
Ne felejtsd el, hogy bár így soknak tűnik, de megéri. Tanulj a hibámból, mert nekem kb 4-5 tekercsem figyel otthon, amit nézegetésen kívül nem tudok másra használni hiába voltak olcsók, így mégis ezek lettek a legdrágábbak.
Érdemes több cuccot rendelni, akár haveroktól ismerősöktől megkérdezni hogy nekik kell e valami, így elenyésző lesz az egyéb költség. Ti pedig örülhettek a normális alkatrészeknek.
Jó tanácsként még had figyelmeztessek valamire. Ezen az oldalon is találhatók "Replika" cuccok. Ezeket mindenki kerülje ha egy módja van rá és ne csábítsa el a vonzóbb ár mert úgy jár velük mint az itthon kapható szemetekkel.
Íme egy kép a rendelésemről és árakról:
Na várj, mert valamit félreértesz szerintem!
Három tekercsed van ami a következőkért felel:
1. Gyújtás
2. Világítás
3. Töltés és (féklámpa)világítás
Neked a harmadik kell.
Én nem mondtam hogy egyszerre két tekercsed ment tönkre, de az a tekercs két dologért felel.
Remélem így érthető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!