Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson S51: a gyári féklámpa...

Simson S51: a gyári féklámpa tekercsem meghalt, mire kell figyelni amikor másikat vásárlók?

Figyelt kérdés
sajnos használtat nem találtam
2015. okt. 15. 22:54
 1/8 donfetibo válasza:

Hogy egyáltalán tudsz-e még venni!!!

Szerintem ha még lehet venni akkor az elárusító biztos tudja, hogy milyet kell adnia de az is meg lehet, hogy az egész gyújtó tekerccsel együtt lesz!!!

☺☻

2015. okt. 16. 00:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nem akarsz vele szívni akkor nem veszel magyar és taiwani tekercset mert pár kilométer alatt zárlatosak lesznek, vagy már eleve nem adják le a megfelelő feszültséget.

Keress tovább gyárit vagy vegyél német Plitz tekercset.

Azokat nézd amelyikhez az van írva hogy Licht- und Ladespule (világító és töltő) és válaszd ki hogy 6 Voltos (6/21W) vagy 12 Voltos (12/21W) rendszerhez szeretnéd:

[link]

Én innen rendeltem mindhárom tekercsemet és kiválóan működnek!

2015. okt. 16. 13:21
 3/8 A kérdező kommentje:
magyarba szállítanak? és ha igen mennyiért?
2015. okt. 17. 16:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Szállítanak bárhova. Németországban és Ausztriában a DHL szállította, itthon pedig a Posta kézbesítette. A szállítási költség 14,99 Euro volt. Pluszköltséget jelent még hazai banktól utalni a Euro-t.

Ne felejtsd el, hogy bár így soknak tűnik, de megéri. Tanulj a hibámból, mert nekem kb 4-5 tekercsem figyel otthon, amit nézegetésen kívül nem tudok másra használni hiába voltak olcsók, így mégis ezek lettek a legdrágábbak.

Érdemes több cuccot rendelni, akár haveroktól ismerősöktől megkérdezni hogy nekik kell e valami, így elenyésző lesz az egyéb költség. Ti pedig örülhettek a normális alkatrészeknek.

Jó tanácsként még had figyelmeztessek valamire. Ezen az oldalon is találhatók "Replika" cuccok. Ezeket mindenki kerülje ha egy módja van rá és ne csábítsa el a vonzóbb ár mert úgy jár velük mint az itthon kapható szemetekkel.

Íme egy kép a rendelésemről és árakról:

[link]

2015. okt. 18. 10:00
 5/8 A kérdező kommentje:
gyújtó tekercsem jó, de a világító és a féklámpa tekercsem nem.. furcsa h egyszerre halt volna meg mindkettő tekercs? lehet hogy azért nem ad le feszültséget mert felvittem a kondenzátort az oldaldeklibe? vagy az hogy nem voltak izzók elől hátul sokáig? (nincs benne fesz szabályzó)
2015. okt. 18. 17:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Na várj, mert valamit félreértesz szerintem!

Három tekercsed van ami a következőkért felel:

1. Gyújtás

2. Világítás

3. Töltés és (féklámpa)világítás

Neked a harmadik kell.

Én nem mondtam hogy egyszerre két tekercsed ment tönkre, de az a tekercs két dologért felel.

Remélem így érthető!

2015. okt. 18. 18:24
 7/8 anonim ***** válasza:
A kondenzátorod a legjobb helyen van ott az oldaldekniben és annak semmi köze nincs a rossz tekercsedhez, hisz az a gyújtótekercsedre van kötve.
2015. okt. 18. 18:31
 8/8 A kérdező kommentje:
egyszerre romolhatott el a féklámpa és töltő tekercs a világító tekercsel együtt. egyik se jó
2015. okt. 18. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!