Attuka kérdése:
Van egy Fx-8320 procim 3.5 ghz megy most vettem egy cooler master hyper 212 evo hűtőt rá és 66 fokos a proci alapjáraton 55 ez most mért van? Mások azt irták nekik 40 fok meg 30 vagy csak velem szórakozik a gyári majdnem jobb volt :S
Figyelt kérdés
2015. okt. 9. 18:58
1/5 anonim válasza:
Rendesen bepasztáztad? Nem raktál rá túl sokat, se túl keveset? Általában leszoktam törölni a gyári pasztákat és helyette mx4-et rakok fel.
2/5 anonim válasza:
Paszta van rajta?
Rendesen raktad fel a hűtőt, nem mozog az alaplapon?
3/5 A kérdező kommentje:
Igen kaptam coller masteres pasztát is egy borsónyit raktam rá régit letöröltem ahogy szokás úgy csináltam nem mozog rajta :S
2015. okt. 10. 08:26
4/5 A kérdező kommentje:
tegnap a szobába kb 24 fok volt ez nem lehet ok véletlen?
2015. okt. 10. 08:27
5/5 anonim válasza:
Nekem videózás közbe megy fel 44 fokra. Alapjáraton 36-38 körül van és egy 8350-ről van szó ami 4,6Ghz-en megy. Szerintem ennyit tud a hűtő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!