S. O. S Rover 216 henger fej tömités cserejor kikel veni az egész blokót?
nem csak a Rovernél vannak ilyen csodás megoldások, az N47-es BMW motor sem jobb ám, a BMW szokás szerint hosszában beépített motorban nem elöl van ám a vezérműlánc, hanem HÁTUL, a tűzfal/váltó felőli oldalon... :D
Sok sikert kivetel nelkul.
Aki irta az olajflyast es stb. Igaza van.
Nem ertem miert kell a szerelot megkerdojelezni, aki engem megkerdojelez elhajtom a francba es nemerdekel a banata hozzam tobbet ne jojjon...
Akkor mit szórakozol itt? Vidd oda ahhol nem kell kiszedni a motort!
Sott!
Neked ez nagyon tetszeni fog.
Itt van ez a hengerfej tomítés javító adalék. Én már használtam is ilyet sikerrel, amikor a szakérto tulaj szerint teljesen felesleges dolog volt a hengerfej besíkolása visszarakás elott és természetesen nem lett jó, de ez a tomítés ténylegesen megszuntette a vízforralást.
Ez sokkal inkább a te utad lehet mint egy alapos szerelo. Olcsóbb is, gyorsabb is és mukodik is. Olvasd el az eló feedback-eit. Mindenki csupa jót ír róla és mondom szerintem is mukodik sok esetben.
Előbb írni tanulj meg.
Hengerfej tömítés max 10eFt és a főtengely szimmering is 1500ért olyan is, jó lesz az 3eFtnak.
A f0s rovarod meg nem láttuk forumon keresztűl, hogy mi a hibája...
fŐŐŐŐtengeLLLLY
iLLLLYYYen
Soroljam még fakszf3j?
Komplett tömítéskészleteket kapni már 20körül legtöbb kocsihoz a csavarokat meg nem minden kocsinál írja kötelező cserére a gyártó van ahol csak adott nyúlás bekövetkezése után írja.
De tovább grécsilaci után:
aVVVVal
veNNNi
bloKKKKot, két kááá!
csavarok meg rövid óóóó
beNNNNe két nnnn
Ő SE, külön írjuk!
Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!