Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » S. O. S Rover 216 henger fej...

Áadm kérdése:

S. O. S Rover 216 henger fej tömités cserejor kikel veni az egész blokót?

Figyelt kérdés
A szerelöm aval riogatot hogy 16k4f motorkodu motoroknál kikel veni az egész blokót mert 42cm hengerfej csavarók vanak bene hogy ez téleg valos hogy kikel veni a blokót vagy csak öse tudja akinek volt már hasoló gondja az léci irjon vagy aki tudja!!!!!

2015. okt. 15. 16:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

nem csak a Rovernél vannak ilyen csodás megoldások, az N47-es BMW motor sem jobb ám, a BMW szokás szerint hosszában beépített motorban nem elöl van ám a vezérműlánc, hanem HÁTUL, a tűzfal/váltó felőli oldalon... :D

2015. okt. 16. 13:16
 12/26 anonim ***** válasza:

Sok sikert kivetel nelkul.

Aki irta az olajflyast es stb. Igaza van.

Nem ertem miert kell a szerelot megkerdojelezni, aki engem megkerdojelez elhajtom a francba es nemerdekel a banata hozzam tobbet ne jojjon...

2015. okt. 16. 21:41
 13/26 A kérdező kommentje:
Igen meg kérdöjelezem mert pesten a rover szervizbese veszik ki a motrot és találtam a közelbe ojan szerelöt aki töb rovertis szét szedet és öis aszt mondta hogy nem kel kiveni a motrot!!!!!
2015. okt. 17. 01:47
 14/26 anonim ***** válasza:
akkor vidd pestre a rover szervizbe.
2015. okt. 17. 16:31
 15/26 anonim ***** válasza:

Akkor mit szórakozol itt? Vidd oda ahhol nem kell kiszedni a motort!

Sott!

Neked ez nagyon tetszeni fog.

Itt van ez a hengerfej tomítés javító adalék. Én már használtam is ilyet sikerrel, amikor a szakérto tulaj szerint teljesen felesleges dolog volt a hengerfej besíkolása visszarakás elott és természetesen nem lett jó, de ez a tomítés ténylegesen megszuntette a vízforralást.

[link]

Ez sokkal inkább a te utad lehet mint egy alapos szerelo. Olcsóbb is, gyorsabb is és mukodik is. Olvasd el az eló feedback-eit. Mindenki csupa jót ír róla és mondom szerintem is mukodik sok esetben.

2015. okt. 17. 17:28
 16/26 A kérdező kommentje:
Jaja jo eza cuc de az még job lene ha magyar országon lene pár normális auto szerelö persze van kivétel mindenki ki akarta szerelni a motrot elvitem egy szerelöhöz elmondtam neki mi a baj és 5 perc alat meg álapitota hogy nem henger fejtömités a hiba oka oszt mindenki már a motrot akarta kiszedni rá 1 ora mulva hivot hogy szét ment a fötengej szimering meg veteték velem a 50 ezer ft alkatrészt oszt csak 1500ft hibája volt na ezek a jó szerelök mondom van kivétel it a példa
2015. okt. 30. 06:51
 17/26 anonim ***** válasza:

Előbb írni tanulj meg.

Hengerfej tömítés max 10eFt és a főtengely szimmering is 1500ért olyan is, jó lesz az 3eFtnak.

A f0s rovarod meg nem láttuk forumon keresztűl, hogy mi a hibája...

2015. okt. 30. 14:14
 18/26 A kérdező kommentje:
Egy tudok irni a másik it kátszodik meg hogy teis kontár vagy ige 11000ft a henger fej tömités és melé még kel cserélnia a henger fej csavarokatis +szivó sor tömités +szelepfedél tömités+kipufogó oldali tömités persze ezeket neked tudni kéne hogy ijen esetbe cserélik vagy mégse pont it a baj hogy pofátok az van csak szerelni nem tudtok
2015. okt. 30. 15:33
 19/26 anonim ***** válasza:
Ha te ennyire értesz hozzá,akkor mi a fas znak tetted itt fel a kérdésed annak idején!Akkor old meg,ha már itt mindenki csak téged akar lehúzni meg átverni stb stb......
2015. okt. 30. 17:51
 20/26 anonim ***** válasza:

fŐŐŐŐtengeLLLLY

iLLLLYYYen

Soroljam még fakszf3j?

Komplett tömítéskészleteket kapni már 20körül legtöbb kocsihoz a csavarokat meg nem minden kocsinál írja kötelező cserére a gyártó van ahol csak adott nyúlás bekövetkezése után írja.

De tovább grécsilaci után:

aVVVVal

veNNNi

bloKKKKot, két kááá!

csavarok meg rövid óóóó

beNNNNe két nnnn

Ő SE, külön írjuk!

Stb.

2015. okt. 30. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!