Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlanátok?

Milyen autót ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Lényeg, hogy minél kevesebbet fogyasszon(városban is, hosszúba is), és azért ha felmegyek autópályára ott se hagyjon nagyon cserben(nem kell 250-el száguldjon, de azért egy 140 fölött menjen)

Előre is köszönöm!

2015. okt. 14. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem nagyon szűkítetted le a válogatási halmazt, így nem is lehet objektív választ adni. Én azt tudom mondani, hogy nekem 10 évig volt egy Suzuki Ignisem, az 5-6 litert fogyasztott, és nagyon jól gyorsult, az autópályán minden gond nélkül ment neki a 160, sokszor észre sem vettem hogy ennyire felcsúszik előzésnél (még tovább is ment volna).

Most Vitarám van, nem fogyaszt sokkal többet az sem, de teljesítményben jócskán felülmúlja az Ignist.

2015. okt. 14. 12:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Fehéret......
2015. okt. 14. 13:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha annyira a fogyasztás számít, akkor Swift 1.3
2015. okt. 14. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!