Milyen autót ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Lényeg, hogy minél kevesebbet fogyasszon(városban is, hosszúba is), és azért ha felmegyek autópályára ott se hagyjon nagyon cserben(nem kell 250-el száguldjon, de azért egy 140 fölött menjen)
Előre is köszönöm!
2015. okt. 14. 12:25
1/3 anonim válasza:
Nem nagyon szűkítetted le a válogatási halmazt, így nem is lehet objektív választ adni. Én azt tudom mondani, hogy nekem 10 évig volt egy Suzuki Ignisem, az 5-6 litert fogyasztott, és nagyon jól gyorsult, az autópályán minden gond nélkül ment neki a 160, sokszor észre sem vettem hogy ennyire felcsúszik előzésnél (még tovább is ment volna).
Most Vitarám van, nem fogyaszt sokkal többet az sem, de teljesítményben jócskán felülmúlja az Ignist.
3/3 anonim válasza:
Ha annyira a fogyasztás számít, akkor Swift 1.3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!