Szervusztok! 2 méter vagyok és motorozni szeretnék. Mit ajánlotok?
24 éves vagyok, első motorom volna, 600-800 cm³ körül szeretnék. Anyagilag egy fél millióból szeretném kihozni, de mivel tudom hogy nagyon nehéz helyzetben vagyok az adottságaimmal és az elvárásaimmal így 800ezer-1millió forintig is elmennék, ha nagyon muszáj.
Külsőre a Ducati Monster vagy Cagiva Raptor és egyéb naked formák tetszenek, de ezeket nem a saját 195 centijére tervezte Galluzzi, hanem mediterrán méretű olasz vásárlókra.
Adja magát, hogy enduróra szálljak de azok sajnos nem tetszenek, nem tudok azonosulni a formavilágukkal...kivéve, ha valami ilyesmit ki lehet hozni belőlük: [link]
Ám ezzel a cafe átalakítással sajnos egyáltalán nem vagyok képben, nem tudom, hogy milyen motornál lehetséges, hogy mennyibe kerül, vagy hogy hogy intézendő. Bármilyen tanácsot szívesen várnék.
Köszönöm, hogy elolvastad ezt a hosszú kérdést, várom a segítségeteket!
En 188cm vagyok es 125-os sportmotorom van :)
Am. nezd meg 2005 utani aprilia pegaso 600 stradat/650 ie strada.Eleg nagy es nagyon jol nez ki, nem naked de kicsi lampa es plexi nelkul hasonlo :p
Nekem az lesz a kovetkezo gep
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!