Motor cserében gondolkodok! Az E46-omban egy 18i van szeretném 25i-re cserélni. Valaki csinált már hasonlót?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne hogy mennyire lehet ezt kivitelezni? Milyen alkatrészket kell kicserélni?
(Nem akarok másikat venni, ez a terv!)
2015. okt. 12. 15:56
1/4 anonim válasza:
Ha jól sejtem akkor az még a gyengébbik 118 le változat a 318i-ből és nem a későbbi 143 le-s. Sok mindent cserélni kellhet a motoron kívül, váltó, kardán, hátsó felfüggesztés megerősítése.
2/4 anonim válasza:
pedig jobban jársz, mert mivel 6 hengerhez más kipufogó rendszer kell, másik váltó, másik difi, másik ECU, stb... nagyjából az egész hajtáslánc csere... muszáj lesz eladni, vagy beérni a mostani lovakkal
3/4 mikeXxX válasza:
Én csináltam 1.8 ból 2.8 at ami biztos hogy cserés első hátsó fotómű nagyobb fék más difi tank mert más és nagyobb benne az ac pumpa valamint komputer motortérköteg motor váltó és kardántengely a hűtő azt hiszem megmaradt ez egy e 36 volt de ugyanaz a 2 autó szinte teljesen ! egyébként csak úgy éri meg ha veszel egy donort mi vettünk egy angol jobb kormányost maradék sallang meg elad ! 3 hétvége volt kényelmesen 3 embernek a donor autó bontásával és azóta megy mint az állat :-) magyarán 6 nap simán elég rá !
4/4 A kérdező kommentje:
18:04 - Így van, ő 118le. Jó lenne neki egy új szív.
19:20 - Nem mondasz hülyeséget!
mikeXxX - Húzosnak hangzik! Viszont a donorból is lehetne alkotni akár. Mindenképp átgondolom még! Grat a 328i-hez! :D
Köszönöm a válaszokat!
2015. okt. 13. 00:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!