155/70 R13-as méretben, 2001-es swiftre. Az alábbi két típus között hezitálok: BARUM Polaris 3 vagy Firestone Winterhawk 3. Melyik a jobb? A kettő közül melyiket vegyem meg?
Én az utóbbit választanám. A régi swiftemen nekem is ez volt. Meg voltam vele elégedve..
2015. okt. 11. 21:38
2/8 anonim válasza:
Gumis ismerősöm mondta ,hogy nem a márka a lényeg,hanem ,hogy jó puha legyen meg normálisan legyen emg a futófelület mélysége (gyárilag 8mm körül van). Egyszóval pl. nem annyival jobb pl. egy Yokohama, mint egy olcsó teszkós téligumi. Az olcsóbaknál sem a tapadás szokott lenni a baj , hanem az,hogy dinamikailag kiegyensúlyozatlanok (sz..ul öntik ki őket) és aztán rázza össze-vissza nagyobb sebességeknél a futóművet és szitál az autó. Az általad említettek közül egyébként én is a másodikat választanám.
2015. okt. 11. 21:56
3/8 anonim válasza:
Nekem Polaris van a Focusomra, meg vagyok vele elégedve.
Igazából mind a kettő oké márka, ezek közül bármelyiket nagyobb bizalommal felteheted, mint valami nevesincs kínai terméket.
2015. okt. 11. 22:34
4/8 anonim válasza:
a második tanácsa szerint válogass..ha megtapogathatod, akkor a puhábbnak vélt gumit vedd meg, aztán precíz kiegyensúlyozás, és öröm.
a puhább télen negyon jó, nyáron, ha fennhagyod, akkor kopik, mint a veszedelem...a tapadása viszont kiváló.
2015. okt. 12. 06:51
5/8 anonim válasza:
Nézegesd az összehasonlító teszteket, azokat nem kereskedők, vagy gumigyárak készítik. Innen válassz ki néhány gyártmányt, majd nézd meg, hogy ezek közül melyiket bírja el a pénztárcád, gondolom, az is lényeges szempont! Hogy az általad kérdezett két fajta gumi között melyik a jobb, csak az tudná megbízhatóan megválaszolni, akinek módja volt a kettőt pontosan összehasonlítani. Egyébként mindkét választás jó!
2015. okt. 12. 10:02
6/8 anonim válasza:
A régi kocsimon én is Firestone-t használtam, nem volt vele gond. Amióta fiatalítottam inkább kicsit többet költök gumira és Hankook van téli meg nyári is. A többit meg leírták a többiek :-)
Igazán ha központi helyen laksz, nagyváros, meg csak sztrádát használsz mindegy. Még a legelső kocsimnál volt, hogy "pusztaröcsögén kis utcában lakkot az akkori barátnőm, na ott télen csak hólánccal tudtam kijönni az utcából mert oda a kotró sem ment be :D
2015. okt. 12. 11:33
7/8 anonim válasza:
Polaris 3 nagyon jó gumi, ajánlom.
2015. okt. 12. 22:38
8/8 anonim válasza:
Mind a 2 jó abroncs.Nekem Winterhawk 3-om van.Nagyon jó gumi és a kopásállóságban is az egyik legjobb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!