Végre ez egy objektív cikk a VW-ről?
Ez a rész a legszebb megfogalmazás, milyen is a nagy VW:
"Aki nem akarja a Volkswagen által kialakított nemzetközi üzleti maffiarendszert hizlalni és fontos az ár-érték arány, már csak ezért sem vesz Volkswagent."
Na igen utolsó, ez a saját tapasztalatod. Ez után nem értem miért dícséri mindenki? Sokszor olyan érzésem van mintha egy merci szintre akanrák emelni. (már olyant is hallottam, hogy mercinál csak a jelet fizetjük)
Vagy csak aki bevásárolt, nem akarja beismerni, mert ciki lenne? Régen nekem is voltak VW-im, akkoriban sokra tartottam. De valahogy megváltoztak a dolgok.
csakhogy egy auto kifejleszteseben es legyartasaban marhara nem az alapanyagkoltseg a legdragabb...
Komolyan vannak emberek, akik anyagarat akarnak szamolgatni egy autonal?
Most komolyan a Niva-t egy mai terepjáróhoz hasonítva indultok el az elemzésben, meg anyagárat számolva?
Akkor tök jó nektek ez a blog, olvassátok, gyalázzátok a VW-t, aztán kész.
Ez volt a neten. A SUV külömben sem hozott soha lázba.
Egyébként a NIVA is mostani autó, a német paraszt még ma is azt veszi, ha tényleg a terepre kell. Amarokot csak vállakozók veszik, hogy belerakják a szerszámot. De arra meg jobb a t5. Vagy az LT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!