Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Astra f Caravan alvázvéde...

Érdeklődős kérdése:

Opel Astra f Caravan alvázvédelem nagyjából mennyibe kerülhet?

Figyelt kérdés
Alánéztem és néhol lejött a gyári alvázvédő anyag, és gondoltam hogy újra festetném az egész alját ezzel az anyaggal, ehhez viszont jó lenne tudnom mennyibe kerülhet, na és mennyi ideig marad fent rajta ez az anyag, továbbá milyen időközönként kell le alvázvédőztetni, hogy hatékony védelmet kapjon a kasztni?
2015. okt. 11. 10:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem egy autószerelő és karosszéria lakatos ismerősöm 4 éve az F astrám alját sima festékszóró sprét javasolt nekem erre, annyit mondott hogy vegyem azt a változatot ami minőségibb és időjárás álló így legrosszabb esetben is 5 ezerből kijövök. Ez így is volt annyi hogy előtte lemostuk az autó alját teljesen ahol volt némi rozsdásodás azt gondosan lekezeltük és ennyi.
2015. okt. 11. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!