Melyik sportkocsi a legjobb?
ezek csak autómárkák,típust kéne írni inkább.
egyébként meg kinek mi,mindenki saját ízlése elvárása alapján tud döntést hozni,nincs olyan hogy legjobb.
BMW i8-at valóban sportkocsik közé sorolják, de szerintem messze nem méltó ellenfele egy Audi R8-nak például. Az biztos, hogy a BMW i8 hatalmas mérnöki munka eredménye, és szinte tökéletes, de nem az a klasszikus sportkocsi, egy autópályás csapatásra sem alkalmas, mert 10 km alatt lemerülne az akkuja, az 1.6-os turbóbenzines motor pedig egymagában nem éppen egy erőgép.
Az Audi R8 az már igazi sportkocsinak lett tervezve, csak egy kicsit már régi, ideje lenne egy generációváltásra, ennek ellenére egy 5.2-es 520 lovas sportkocsira nemhiszem, hogy sok panasz lenne.
A Merci CLA pedig minden, csak nem sportkocsi. Esetleg a Mercedes SLS, az igen, még az F1-be a safety car is Mercedes SLS AMG.
Ezek közül nekem az Audi R8 kéne.
na így már okés de csak saját véleményt tudok írni.
ezek közül nekem egyértelműen r8 kéne még akkor is ha a sima r8-ra gondolsz nem a v10-es 550lovasra.
bmw i8 szép,láttam már párszor élőben de valahogy mégsem az a stílus ami nekem sportkocsiknál bejön.
ez a kis köbcenti de hozzá képest sok lóerő sosem tetszett,valahogy nem gondolom hogy tartós lehet vagy pedig iszonyat szer vízigényes.
a 250-es leszabályozás is nem éppen sportkocsihoz méltó.
a mercedes nekem meg alapból nem is tűnik sportkocsinak,merci sportjai közül nekem ez abszolút nem jön be.
szóval számomra a 3 közül az r8,abban ültem is,sajnos csak ültem nem mentem se nem mentünk vele de baromira tetszett,belülről és a külseje is meggyőző szerintem egy jó kis festéssel.
sima szürkén annyira nem jó szerintem.
audi palettából még az rs5 ami tetszik eléggé,azt is elfogadnám.
R8-ból már van új generáció, csak V10-essel gyártják, ha jól tudom. Az egy komoly sportautó.
I8 az nem annyira komoly sportgépnek, viszont sportos ez tény. Ez az autó a mérnöki zsenialitás megtestesítője inkább, fantasztikus. Futurisztikus kívül-belül, ez egy jövő autó.
CLA az pedig egy fiatalos, sportos külsejű Mercedes-Benz. Az ő sportautójuk az AMG GT.
Ha e 3 (AMG-vel 4) autó közül kellene választanom, hát nagyon sokáig rágódnék rajta. De végül szerintem az i8 kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!