Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol lehet olcsón motort venni?

Hol lehet olcsón motort venni?

Figyelt kérdés

Vas megyében vagy a környékén

50 ccm-es kategória érdekel

2010. márc. 15. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
hasznaltauto.hu
2010. márc. 15. 20:09
 2/7 A kérdező kommentje:
jó de a motor kategóriába nincs bővített kereső ha lett vna akkor nm tettem vna fel kérdést
2010. márc. 15. 20:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha pl Simsont akarsz akkor felmész

[link] címre, ott a megyédre katt és ott látod majd a régióelnököt, aki Vas megyében Nagy Donát (szombathelyi)

és megtalálod az elérhetőségeit

Kimásolom:

,,Elérhetőségeink

Régióelnök: Nagy Donát - Lancelot

e-mail: lancelot@totalcar.hu

MSN Messenger: nagydonat@freemail.hu

Skype cím: lancelot_lovag

Régióelnök helyettes: Magdics Dániel - Deni

e-mail: deni200@freemail.hu

MSN Messenger: massengernek@freemail.hu"

ennyi :D

tőlük kérdezgess tudnak-e vmit, nekem is úgy lett Simsonom, hogy ismerősökkel beszélgettem, aztán egyszercsak találtam egyet

2010. márc. 16. 18:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"jó de a motor kategóriába nincs bővített kereső ha lett vna akkor nm tettem vna fel kérdést"

Ezt nemtudom,hogy érted..Hasznaltauto.hu-motorkerékpár

Ott van milyen típus(nem kötelező választani,ha nem választasz nyilván jön az összes),hány ccm3-től ccm3-ig,milyen kategória(endúró,gyorsasági,robogó stb...),milyen állapot(kiváló,megkímélt,alkatrésznek stb)márkákon belül is tudsz keresni,pl.:bejelölöd aprilia,melletti címbe beírod rs,akkor csak rs-t ad ki...Sőt még árat is lehet állítani,hogy pl 10.000-120.000-ig..Ha semmit se töltesz ki akkor nyilván kiadja az összes motort amit csak feltettek..

Tehát nem értem hol itt a probléma?

Ami azon az oldalon nincs fent,az gyakorlatilag nem létezik...

2011. jún. 16. 16:52
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
www.kepesmotor.hu
2011. jún. 16. 17:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A 4-el nem értek egyet mert én szoktam a használtauto-t és a sportmotor-t is nézegetni és inkább az utóbbira rakják fel a több motort.

De én még a www.hasznaltmotor.hu-t is ajánlom ott is szokott 1-2 olyan motor lenni amit az előző 2-höz nem raknak fel.

2011. jún. 16. 19:55
 7/7 A kérdező kommentje:

Kösz mindenkinek hát akkor majd körbenézegetek

ja és ment mindenkinek a zöld kéz

2011. jún. 17. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!