Viszonylag olcsón szeretnék egy rendes motort venni 100-200 km távokra eljárni vele. Milyen típusok jöhetnek szóba és kb mennyiért?
A férjem most akarja eladni a motorját (autót szeretnénk venni): HONDA 125-ös de segédmotorként van "elkönyvelve"!
Nyáron használta 1-szer 2-szer. Megbízható. Mindig azt mondja hogy ezzel a világ végére is el merne menni. Ment vele 140 km/h-t is. Imádja de kell az autóra a pénz így eladjuk. Nem érdekel?
160ért papirok nélküli 125ös motor nem igazán reális.
Én szerintem egy 250es MZ ETZ-vel már szépen eltudnál túrázgatni. Van fent az interneten egy Mz club, ők rengeteget turáznak, és általába mindenki teljesiti a távot szoval én szerintem elég megbizhatóak, a fentartásuk is olcsó. De egyébként nézz szét neten hogy ennyiért milyen tipust tudnál venni, ha pedig van olyan motor ami tetszik arrol tudsz olvasni véleményeket itt:
www.totalbike.hu itt lesz egy olyna menüpont hogy népitélet, rengeteg tipusrol vannak fent vélemények
Hát én 125-ös motorral nemmennék túrázgatni.. lehet hogy megy 140-et de akkor már nagyonráz..
MZ ETZ 250 az jó lesz neked, egy jó karban lévőt kifogsz életet végéig szolgálni fog
Nekem egy nagydobozos boxermotoros BMW az álommotorom, de sajnos nagyondrága meg még csak 15 vagyok :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!