Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Viszonylag olcsón szeretnék...

Viszonylag olcsón szeretnék egy rendes motort venni 100-200 km távokra eljárni vele. Milyen típusok jöhetnek szóba és kb mennyiért?

Figyelt kérdés
Valami olyan motorra gondolok, ami megbízható hosszú távokon is, kevés a fogyasztása és nem túl drága. Az hogy hány köbcentis, majdnem mindegy... 100 km/h utazó sebességet jó lenne ha stabilan tudná tartani.
2009. dec. 28. 20:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

A férjem most akarja eladni a motorját (autót szeretnénk venni): HONDA 125-ös de segédmotorként van "elkönyvelve"!

Nyáron használta 1-szer 2-szer. Megbízható. Mindig azt mondja hogy ezzel a világ végére is el merne menni. Ment vele 140 km/h-t is. Imádja de kell az autóra a pénz így eladjuk. Nem érdekel?

2009. dec. 28. 20:57
 2/24 anonim ***** válasza:
Hehe :D Papaírok nelküli 2t manapság? Kiszúrják a sünök... :S Amúgy meg ZZR 400, szerintem...
2009. dec. 28. 20:59
 3/24 A kérdező kommentje:
Minden érdekel persze. Esetleg valamilyen típust tudnál mondani és egy körülbelüli árat?
2009. dec. 28. 21:01
 4/24 anonim ***** válasza:
Húú! NSR? Ez rémlik de én nem értek hozzá:)) 160-ért hirdeti!
2009. dec. 28. 21:03
 5/24 A kérdező kommentje:
200 ezernél többet semmiképpen sem szeretnék kiadni rá, és most is csak érdeklődöm... Nekem csak az a lényeg hogy elfogadható tempót tudjon és ami még fontosabb, hogy megbízható legyen.
2009. dec. 28. 21:32
 6/24 anonim ***** válasza:

160ért papirok nélküli 125ös motor nem igazán reális.

Én szerintem egy 250es MZ ETZ-vel már szépen eltudnál túrázgatni. Van fent az interneten egy Mz club, ők rengeteget turáznak, és általába mindenki teljesiti a távot szoval én szerintem elég megbizhatóak, a fentartásuk is olcsó. De egyébként nézz szét neten hogy ennyiért milyen tipust tudnál venni, ha pedig van olyan motor ami tetszik arrol tudsz olvasni véleményeket itt:

www.totalbike.hu itt lesz egy olyna menüpont hogy népitélet, rengeteg tipusrol vannak fent vélemények

2009. dec. 29. 01:01
 7/24 anonim ***** válasza:
Szerintem valami 4üteműt vegyel 250ccm-től ,kevesebbet fogyaszt és megbízhatóbb mind egy 2ütemű. Bár 200E-ért nem biztos ,hogy kitudsz fogni jóállapotú rendszámosat, akkor viszont tényleg valami jobb 250-es Mz.
2009. dec. 29. 09:54
 8/24 anonim ***** válasza:
én is csak ajánlani tudom a 250 ETZ-t vagy TS-t van benne erő kellemes 90-100-as utazó tempó megbízható ha jól bevan állítva nem eszik sokat ha mégis vmi gond van könnyű szerelni és olcsó az alkatrész 100 ezerért már elég jókat lehet kapni.
2009. dec. 29. 10:03
 9/24 anonim ***** válasza:
A HONDÁS vagyok! Szerintem meg nagyon is megéri!!! Ha ültél volna már rajta tudnád! El sem adnám ha nem kellene most nagyon a pénz. Pár hónapja elvitték volna 190-ért is de akkor nem adtam oda:( Most levittem az árát 160-ra így is! Csak biztosítást kell rá kötni ami évi 3 ezer körül van és ennyi! Egy párszor igazoltattak már de soha , semmi baj nem volt a köbcenti miatt. 2-3 szár kilométeres távokra is szuper.
2009. dec. 29. 10:16
 10/24 anonim ***** válasza:

Hát én 125-ös motorral nemmennék túrázgatni.. lehet hogy megy 140-et de akkor már nagyonráz..

MZ ETZ 250 az jó lesz neked, egy jó karban lévőt kifogsz életet végéig szolgálni fog

Nekem egy nagydobozos boxermotoros BMW az álommotorom, de sajnos nagyondrága meg még csak 15 vagyok :DD

2009. dec. 29. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!