Viszonylag olcsón szeretnék egy rendes motort venni 100-200 km távokra eljárni vele. Milyen típusok jöhetnek szóba és kb mennyiért?
Kedves kérdező!
200ezer Ft-ért sajnos csak papirok nélküli motort tudnál venni. Jövőre ugyebár a kismotorokat is rendszámozzák szoval, az ilyen papirok nélküli 125ös motorok megvételének már nemsok értelme van. Ha tényleg napi 400km van betervezve akkor nem biztos hogy az Mz jó választás. Megbízható ha jól karban van tartva, viszont nem napi 400km megtételére tervezték ,szerintem pár nap után előjönne valami gond vele. Nekem van Mz-m szoval tudom, nagyon makacsak tudnak lenni:)
Ha nem sietsz akkor vegyél egy 50-es vagy 80-as endurot, turaendurot a 70-80km/h -ás sebességet képesek tartani. És akkor papirokkal se lenne gond.
Ha egy kis plusz pénzt rááldozol : találtam a neten egy 125ös Yamaha Dt-t . Ezek nagyon megbizható gépek! és Rendszámos!
Remélem tudtam valamennyit segíteni! Üdv!
Nagyon köszönöm mindenkinek, nagyon sokat segítetek!
De továbbra is érdekelne engem az a Yamaha SR 125...
Erről senki semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!