Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Viszonylag olcsón szeretnék...

Viszonylag olcsón szeretnék egy rendes motort venni 100-200 km távokra eljárni vele. Milyen típusok jöhetnek szóba és kb mennyiért?

Figyelt kérdés
Valami olyan motorra gondolok, ami megbízható hosszú távokon is, kevés a fogyasztása és nem túl drága. Az hogy hány köbcentis, majdnem mindegy... 100 km/h utazó sebességet jó lenne ha stabilan tudná tartani.
2009. dec. 28. 20:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hehe! NSR-rel 400 km? Ha kasztrálva vagy esetleg... Amúgy akkor TDR, bár inkább vegyél drágábban esetleg hitelre egy 250es 4t-t, ilyen hosszú távokon sokkal jobban megéri. 3-4 literből elvisz a világ végére jó nyomatékkal és tempóval, csodás hanggal, viszont egy 125ös 2t olcsóbban (amit tuti rendszám nélkül kapsz , tehát autópálya felejtős) sokkalta többet eszik, jobban kopik, kell bele ugye olaj is (tudom a 4t-be is, de nem annyi) tehát visszaspórolnád hamar a többlet pénzt. Ajánlani tudok egy suzuki gn250-est, esetleg kawasaki zzr 250-t...
2010. jan. 1. 20:54
 22/24 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

200ezer Ft-ért sajnos csak papirok nélküli motort tudnál venni. Jövőre ugyebár a kismotorokat is rendszámozzák szoval, az ilyen papirok nélküli 125ös motorok megvételének már nemsok értelme van. Ha tényleg napi 400km van betervezve akkor nem biztos hogy az Mz jó választás. Megbízható ha jól karban van tartva, viszont nem napi 400km megtételére tervezték ,szerintem pár nap után előjönne valami gond vele. Nekem van Mz-m szoval tudom, nagyon makacsak tudnak lenni:)

Ha nem sietsz akkor vegyél egy 50-es vagy 80-as endurot, turaendurot a 70-80km/h -ás sebességet képesek tartani. És akkor papirokkal se lenne gond.

Ha egy kis plusz pénzt rááldozol : találtam a neten egy 125ös Yamaha Dt-t . Ezek nagyon megbizható gépek! és Rendszámos!

[link]

[link]

[link]

Remélem tudtam valamennyit segíteni! Üdv!

2010. jan. 4. 00:12
 23/24 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek, nagyon sokat segítetek!

De továbbra is érdekelne engem az a Yamaha SR 125...

Erről senki semmit?

2010. jan. 4. 16:13
 24/24 anonim ***** válasza:

[link]

Postások használják ,szoval elég megbízható gép lehet, a fogyasztása 3liter körül alakul.

2010. jan. 4. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!