Suzuki Swiftbe tölthető e 85-s benzin?
Figyelt kérdés
Egy helyen láttam még, hogy árulják, 300 ft/l áron, arra gondoltam, hogy az öreg Suzukimat ilyennel hajtanám...
Lehet e baja ettől a taligának?
2015. okt. 7. 21:03
11/14 anonim válasza:
Már megint jön a hülyeség a hengerfejjel, meg motorgenerállal. Ameddig megérte, bő 70 ezret belenyomtam az autóba csak E85-el. Azon kívül, hogy hidegindításkor cefreszag volt, és hogy a kipufogócső belseje fémtiszta lett, más mellékhatás nem volt.
Ja de, az olaj alig valamivel volt sötétebb 15000 km után, mint amikor beletöltöttem.
12/14 anonim válasza:
Köszönjük a reklámot. Én kb 20 ezret mentem vele és nekem is fémtiszta lett a kipu. Illetve tiszta vasoxid. (és előtte sem volt kormos)
13/14 anonim válasza:
Ha nem vennéd észre itt csak te vagy barom, és mehetsz legelni. Amit írtam, az saját tapasztalat, és nem fogom megenni mindenféle szarvasmarhának a propagandaszövegét. Megértem én hogy vagy eladni akarsz, vagy egyszerűen nehéz beismerni, hogy bepaliztak, megfelezted az autód élettartamát, csak sajnos majd a köv. tulaj szívja meg a te baromságodat, akit majd bepalizol. Én legalább elismerem hol hibáztam.
14/14 anonim válasza:
Annyival kiegészíteném, hogy az eth. abba az autóba való amit arra terveztek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!