Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek? Melyik a...

Mi a véleményetek? Melyik a szebb külsőre és belsőre?

Figyelt kérdés
Audi A6 2007 vagy Audi A4 2011 és mit vált ki belőletek amikor megláttok egy 4 est és egy 6 ost ?illetve mennyivel kisebb az a4 az A6 hoz képest ? :) A válaszokért előre köszönet

2015. okt. 6. 22:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Nagyon hasonlit egymasra a 2 auto. Belolem semmit sem valt ki.
2015. okt. 6. 22:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem a 2007-es A6-os jobban tetszik, egyébként én már unalmas tartom az Audi formenyelvét, és fel sem kapom a fejemet amikor meglátok egyet. Még az S4-S6 meg tud lepni, de amúgy az ilyen alap 2.0 TDI-ből van elég. Ugyanakkor presztízs ország vagyunk, tehát sok embernek az a fontos, hogy német legyen, és lehetőleg Audi, BMW, Mercedes. Én nem ilyen vagyok, és valószínűleg ezért nem izgat annyira.

Ezzel nem leírni akarom az Audikat, mert ettől függetlenül baromi kényelmesek, és a 2.5 V6 TDI amivel próbáltam nagyon tetszett (bár elég problémás motor tud lenni). Hogy mennyivel kisebb az A4-es azt nem tudom, mert olyat nem próbáltam még, de mivel a Passat kategóriájába sorolható szerintem nem sokkal. Attól függ miért kérded.

2015. okt. 6. 23:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Az A4 egy kicsit frissebb és tokéletesen érdektelen mindketto. Ez viszont még jó is lehet mert egy unalmas prémium háttérrel inkább magára az emberre terelodik a figyelem ha megjelenik valahol.
2015. okt. 6. 23:11
 4/8 anonim válasza:
Α csajoknak nagyon bejön szóval sokkal sikeresebb leszel egy ilyen autóval. En az újabb a4 választanám.
2015. okt. 7. 00:33
 5/8 anonim válasza:

A csajok felkapják a fejüket főleg ha a pénz szagát érzik =4 éves Audi azért mar pénz szagot gerjeszt bennük

Hajra !

2015. okt. 7. 00:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Az azonos generációjú A6 nekem mindig jobban tetszik, mint az A4, ezért is van most pont 2007-es A6. De a kérdés nem igazságos, mert a 2011-es A4 már eggyel újabb generációs, nem illik hasonlítani. Az 2011-es A4 szebb.
2015. okt. 7. 10:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Belőlem semmit. Én a saját kocsimban a helyemen vagyok. De ha választanom kellene A6.
2015. okt. 17. 10:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Függetlenül attól, hogy presztizs ország vagyunk, nekem tetszenek az Audik.

Ha jön egy velem szemben az utcán, az túlzás hogy megcsodálom, de nem egy szürke népautó... viszont én benzinest vennék mindenképp bármelyikről legyen szó. Ez a prémium autó, de dizel mer' kevesebbet fogyaszt, ez abszolút annak a látszatát kelti, hogy a tulaj sok éven át gyűjtötte a pénzt rá, az utolsó forintjait is a kocsira költötte, de etetni már nincs pénze, igazából csak mutogatni akarja azt amire nincs pénze. :)

Ha van pénz majomra, legyen banánra is...

Ha már itt tartunk, A4 2.0 TFSI ;)

2015. okt. 17. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!