Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van egyeseknek olyan...

Miért van egyeseknek olyan nagy sikerük a férfiaknál, akik külsőre középszerűbbek, maguk mögött hagyva a náluk szebb, külsőre szemrevalóbb lányokat?

Figyelt kérdés

Itt vagyok én, nem tartom és nem mondom, hogy én vagyok a leggyönyörűbb lány, mert sok gyönyörű lány van, de a középmezőnybe se igazán sorolnám magam; a külsőre középszerűek, elhanyagolhatóak közé, - szép, különleges arcom van, barna szemekkel, nemvagyok elöldeszka-hátul léc alkat sem, csinos, véknyas(177 cm körüli 62-64 körüli koordináták, bár mell-ügyben nem igazán vagyok bőségben, illetőleg szemüvegem van, egy áttetsző, arcomhoz jól illő, ízlésesen megválasztott keret.

Tehát nem hiúskodva, de úgy hiszem, a szép lányok táborába tartozom.

Annyi a hátrányom, hogy még önbizalmilag nem a toppon állok, kivülről bizonytalanságot sugallhatok, ami van is bennem, mert sok fájdalmat, fájdalmas tapasztalatot hordozok a múltamból.(kirekesztés, el/be nem fogadás csoporton, iskolán belül... de ezt most nem részletezném nagyon). Szóval, ha szép is a külső kép, az igazság az, hogy belülről még nem igazán vagyok felépülve, bár ez azért külső szemlélőnek nem annyira feltűnő, de azért csak visszaköszön a néhol bátortalanabb megnyilvánulásaimon.

SZÓVAL, mivel azért külsőre azért "elismerem" magam, szépnek tartom magam, sokszor veszem észre magam körül meglepve, néha már megrökönyödve, hogy nálam ilyen szépségi tekintetben hátrébb sorolható lányokra jobban "reagálnak" a pasik, mint rám. Persze, itt sem sem elhanyagolható az a tényező, hogy feltételezhetően ők jobb magabiztossági faktorral rendelkeznek, vagányabban, bátrabbak szóban, viselkedésben.

Tényleg magával ezzel a belső tényezővel egy középszerűbb lány maga mögé "utasíthat" egy külsőre vonzóbb, szebb teremtést a férfiak körében?

2014. ápr. 13. 23:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kisugárzás, hallottál róla? :D
2014. ápr. 13. 23:20
 2/12 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű. Hogy lehet az, hogy egy külsőre kevésbé megnyerő férfi hozzá képest csinosabb nővel van együtt? Ha megválaszolod magadnak, megvan a válasz, és most nem a pénzre gondoltam.
2014. ápr. 13. 23:21
 3/12 anonim ***** válasza:

"önbizalmilag nem a toppon állok, kivülről bizonytalanságot sugallhatok" - megválaszoltad a kérdést.

Amúgy is bárki bármit mond, a külső egyáltalán nem minden...

2014. ápr. 13. 23:23
 4/12 anonim ***** válasza:
Valaki összefoglalná?
2014. ápr. 13. 23:24
 5/12 A kérdező kommentje:
ja és 21/L
2014. ápr. 13. 23:25
 6/12 A kérdező kommentje:

De akkor hogy tudnák ezen változtatni? Lehetőleg minél hamarabb.

(Bár ez egyáltalán nem könnyű, mert nem tudok hirtelen a sárga földig lelazulni, nem véletlen az sem ahogy most belül vagyok, én sem ilyen voltam valaha, kislánykoromban rendkívül nyitott, nyílt, barátkozósabb természetű)

2014. ápr. 13. 23:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A fiúk azokat a lányokat szeretik, akik közvetlenebbek, akikkel el tudnak beszélgetni, akiket jobban meg lehet ismerni.

Hiába vagy szép, ha unalmasnak, zárkózottnak tűnsz.

A másik meg, hogy vannak nők, akik női szemmel nem annyira extrák, de a férfiak mégis megvesznek értük. Ez a kisugárzás.

Amúgy megértem, engem is leköröztek sokszor a csúnyább lányok, csak azért mert megközelíthetőbbnek tűnnek én meg túl félénknek.

2014. ápr. 13. 23:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Ez szerintem idö és gyakorlás. Ha eredendően felénk vagy, nehéz lesz kibújni a bőrödből. De nem lehetetlen. Én is sokkal nyitottabb lettem az évek folyamán.:)
2014. ápr. 13. 23:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondom, tartsd azt szem előtt, hogy neked mi tetszene egy pasiban. Humoros, vicces, nevet, nem unalmas, nem sótlan, kellően közvetlen, kellően "játékos" stb. Ugyanezt kell neked is tenned, semmi több. És mosolyogj!!! A legfontosabb, nagyon-nagyon fontos. Az őszinte nevetés hihetetlenül szép, főleg egy szép lányon.
2014. ápr. 13. 23:35
 10/12 anonim ***** válasza:

Lehet hogy te női szemmel szépnek tartod magad de MI,férfiak döntjük el hogy ki kell nekünk.

A félénks3g meg könnyen keverhető a hidegséggel.

2014. ápr. 13. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!