Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szüleim meglepnének egy 0-5...

Szüleim meglepnének egy 0-5 év közötti autóval,5 millió ft-ig. Milyen márkák jöhetnének számításba, ha csak benzines érdekel?

Figyelt kérdés

Érdemes lenne 3 BMW, vagy Audi A4 -ben gondolkodni, vagy egy kategóriával lejjebb gondolkodjak, mint pl passat, golf, vagy mazda 6?

Egyetemre bejáráshoz kell, dízelt nem akarok!

2015. okt. 4. 19:19
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Ha valaki beírja a kereseséi feltételek között a használtautóra hogy x től 5 millióig szeretne kocsit, kidob egy csomót.

Gondolom aki ide rendszeresen ír, nagyjából tisztában van a kocsik ár/érték arányával, tartósságával, megbízhatóságával.

Azért egy autóvásárlás évekre szól, ezért kérném itt a véleményét azoknak, akik jártasak a témában, de az ilyen beszóló bajnokok keresgéljenek inkább más elfoglaltságot.

2015. okt. 4. 19:38
 12/25 anonim ***** válasza:
amúgy mondok egy tuti tippet, mert tudom, hogy csajozni is akarsz vele: A5 ;) feketébe, s-line felszeretlséggel, 18-as felnikkel :) tuti siker ;)
2015. okt. 4. 19:43
 13/25 anonim ***** válasza:

"Hétvégén apu range rover autójával szoktam anyut elvinni bevásárolni, de anyi kocsiját is sokat vezettem, neki passatja van."

Ez azért mindent visz :"D

Jó kis provokatív kérdés :D

2015. okt. 4. 19:46
 14/25 A kérdező kommentje:

61%os!

Neked nincs valami dolgod a konyhában, pl, az asszonynak segíteni mosogatni, vagy a tv-ben megnézni vele a szokásos tv2 sztárban sztárt?

Kb az a színvonalad:)

2015. okt. 4. 19:49
 15/25 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__725..

nem unod még ezt a sok kamu szart?!?!?4

2015. okt. 4. 19:58
 16/25 A kérdező kommentje:

Sajnálom, ez nem az én kérdésem.

Ilyen autókat, amik ott vannak, nem kellene egyik sem.

légyszíves, aki ír, a kérdésre válaszoljon már.

A frusztrációkat meg hagyja mindenki otthon a lakásában, vagy a társával élje ki, ne a kérdés megválaszolásában!

2015. okt. 4. 20:00
 17/25 A kérdező kommentje:

Lexus Is 300 h az megbízható lenne?

Vagy a hibrid hajtás miatt sok az esély a hibákra?

2015. okt. 4. 20:03
 18/25 anonim ***** válasza:
54%
Én egy G Astrát vennék a helyedben. Az miért nem jó? Érveket kérek!
2015. okt. 4. 20:06
 19/25 A kérdező kommentje:

Francia autók, és opel ne legyen, egyiket sem szeretem.

G astra kicsit régi kocsi, valamivel újabb kell.

Amit évekig lehet használni, és nem kell még hozzányúlni.

2015. okt. 4. 20:09
 20/25 anonim ***** válasza:
40%
Fiat Grabde Punto, Opel Corsa ,..... ezek mind jok lennenek varosba, de ha dragabb kell , akkor BMW M3-ast vennek.
2015. okt. 4. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!