Szüleim meglepnének egy 0-5 év közötti autóval,5 millió ft-ig. Milyen márkák jöhetnének számításba, ha csak benzines érdekel?
Érdemes lenne 3 BMW, vagy Audi A4 -ben gondolkodni, vagy egy kategóriával lejjebb gondolkodjak, mint pl passat, golf, vagy mazda 6?
Egyetemre bejáráshoz kell, dízelt nem akarok!
Ha valaki beírja a kereseséi feltételek között a használtautóra hogy x től 5 millióig szeretne kocsit, kidob egy csomót.
Gondolom aki ide rendszeresen ír, nagyjából tisztában van a kocsik ár/érték arányával, tartósságával, megbízhatóságával.
Azért egy autóvásárlás évekre szól, ezért kérném itt a véleményét azoknak, akik jártasak a témában, de az ilyen beszóló bajnokok keresgéljenek inkább más elfoglaltságot.
"Hétvégén apu range rover autójával szoktam anyut elvinni bevásárolni, de anyi kocsiját is sokat vezettem, neki passatja van."
Ez azért mindent visz :"D
Jó kis provokatív kérdés :D
61%os!
Neked nincs valami dolgod a konyhában, pl, az asszonynak segíteni mosogatni, vagy a tv-ben megnézni vele a szokásos tv2 sztárban sztárt?
Kb az a színvonalad:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__725..
nem unod még ezt a sok kamu szart?!?!?4
Sajnálom, ez nem az én kérdésem.
Ilyen autókat, amik ott vannak, nem kellene egyik sem.
légyszíves, aki ír, a kérdésre válaszoljon már.
A frusztrációkat meg hagyja mindenki otthon a lakásában, vagy a társával élje ki, ne a kérdés megválaszolásában!
Lexus Is 300 h az megbízható lenne?
Vagy a hibrid hajtás miatt sok az esély a hibákra?
Francia autók, és opel ne legyen, egyiket sem szeretem.
G astra kicsit régi kocsi, valamivel újabb kell.
Amit évekig lehet használni, és nem kell még hozzányúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!