Szüleim meglepnének egy 0-5 év közötti autóval,5 millió ft-ig. Milyen márkák jöhetnének számításba, ha csak benzines érdekel?
Érdemes lenne 3 BMW, vagy Audi A4 -ben gondolkodni, vagy egy kategóriával lejjebb gondolkodjak, mint pl passat, golf, vagy mazda 6?
Egyetemre bejáráshoz kell, dízelt nem akarok!
Rutin van, mielőtt valaki írná, hogy nem vezettem még eleget.
Hétvégén apu range rover autójával szoktam anyut elvinni bevásárolni, de anyi kocsiját is sokat vezettem, neki passatja van.
Pár napja vagyok oldalon fenn, direkt a közlekedési kategória miatt, nem értem mire célzol.
Ha tudsz, legalább a kérdésre válaszolj, kötözködni, meg az asszonnyal kötözködj!
oké.
viszont nehogy már idegenek mondják meg neked, hogy milyen kocsit vegyél 5 millió forintért?
ha itt valaki azt mondja, bmw-t vegyen neked apád, akkor azt fogsz vetetni?
na jó, ez a kérdés már viccnek is rossz, értelme meg kb semmi.
ha igaz is a kérdés, akkor nem az itteni válaszok alapján fogod eldönteni, hogy milyen kocsit vetessél, max csak vered a nyálad hogy apu luxus kocsiját hétvégente vezeted, és már hű micsoda rutinos sofőr vagy!
és megteheted hogy te 5 millás kocsival járjál :)
szimpla provokáció, semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!