Kuplung holtjátéka?
Mekkora normál esetben a kuplung holtjátéka?
Nekem nagyon laza lett a kuplungom. Még nem mértem le pontosan, de sztem van 2 centi is és félek tőle,hogy baja lett.

Milyen járműről beszélünk? Autó? Motor? Űrsikló?
Ha jól sejtem motorról van szó, olyan 2-4mm az ideális.
Baja "nem lesz" csak nem biztos, hogy jól old, illetve nem tudsz vele úgy játszani. Tessék beállítani!

Én sem tudom,hogy bowdenes-e vagy sem. Nem értek az autókhoz, csak muszáj azzal közlekednem.
A google kidobott egy olyan találatot,ahol Peugeot 206 kuplung bowdenek vannak, szal gondolom bowdenes :D
(ez az az oldal: [link] )

Első vagyok. Autónál a 2 centis holtjáték teljesen rendben van, de még a 3-4 is.
Autóra is igaz az állítás, ha túl nagy a holtjáték, akkor nem old rendesen a tengelykapcsoló, recseg ropog, nehéz sebességet váltani, de ez 2 centinél kizárt.
Akkor bízok a legjobbakban!
Köszönöm

Olyan baj lehet belőle, hogy elszakad a pedál bowden ami elég kellemetlen tud lenni, de ha az előttem levők azt írják, hogy ez rendben van akkor elég megvárni a következő nagy szervizt.
De amúgy ez egy autónál, legyen bármilyen, filléres dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!