Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tapasztalatok az alábbi...

Tapasztalatok az alábbi riasztórendszerrel?

Figyelt kérdés

[link]

Ennek a vásárlásán gondolkodom, ha vkinek ilyenje, vagy hasonlója van. Esetleg innen rendelt! Lécci írjon!

2010. márc. 14. 23:00
 1/7 A kérdező kommentje:
2008as Opel Merivába raknám.
2010. márc. 14. 23:01
 2/7 anonim válasza:
0%
én vagyok az első!
2010. márc. 14. 23:42
 3/7 A kérdező kommentje:
be is kaphatod...
2010. márc. 15. 07:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Nincs rossz tapasztalat,tedd be nyugodtan.
2010. márc. 15. 10:05
 5/7 anonim ***** válasza:

a trükk maga, hogy ütésre, mozdításra szólal meg a cuccos.

Elvileg ahogy nézem trükkös lopás esetén is védhet az autómata ajtózáró az új autók nagytöbbségében már bentvan.

Igazából sok az olyan "extra" rajta amit a kocsid is tud.

Műholdas nyomkövető nem ártana. Mert csak víjjog így önmagában a rendszer hozzáférhető (megfelelő kábelek elvágásával el lehet hallgattatni az autód.)

Ugyanakkor simán fel lehet törni az értékeket ki lehet venni, mivel a belsőtér ellenőrző rendszer csak opcionális kiegészítő, így lába kélhet egy két légzsáknak.

ha ezt veszed, akkor vedd hozzá az ultrahangos belsőtérfigyelő rendszert is.

Amúgy épp 100%kkal többet ér mint a semmi.

Ami hiányzik belőle:

GPS nyomkövető

Belsőtérfigyelő

Kerékőr

Ez így önmagában jó cucc. A belsőtérfigyelőt hozzáteszed, veszel 4 darab lexus felnit, (illetve csak egy kis speciális csavart, ami egy hozzá illő kulccsal szedhető le és a kerékőröd is megvan. a GPS az meg tényleg ha nagyon durva környéken vagy.

2010. márc. 15. 12:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia! Először is :) ez egy Thor cf425-s riasztó szett ugrókóddal és bicskakulccsal!

Nekem is ilyen van sajna fix kódos (azt hiszem) és nem bicskás, mert erre volt lé . Motortiltás riasztás esetén lép életbe.

Nekem bevált ez a riasztó és nagyon tetszik, bár az nem nagyon tetszik benne hogy ha kiszállok és becsukom az ajtót akkor mindíg 3-at csippanik hogy élesítsem , de állítólag nem adja ezt a jelzést ha automata élesedésre van állítva ... nem próbáltam még!Nekem bevált :) ! Meg még annyit tennék hozzá hogy ha szeretnéd hogy működjön a visszajelző led akkor érdemes beszerezned még 1 ledet tehát visszajelzőt mert nekem párszor működött és kiégett a led vagy nemtudom mi fene lőtte , bár nekem nem fontos hogy jelezzen :)

2010. márc. 15. 16:05
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2010. márc. 16. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!