Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 300-350ezer Forint között...

300-350ezer Forint között milyen autót lehet venni ami jól megy?

Figyelt kérdés
Havi szinten országúton legalább 500 km-t tennék meg vele városban is használnám persze sokat.

2015. okt. 1. 07:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%
Azt hiszed? Akkor vajon miért nem indulnak télen az öreg szétkopott dízelek? Azért, mert nincs meg a megfelelő kompresszió. Ha pedig nincs meg, akkor az ereje is elvész.
2015. okt. 2. 13:18
 12/20 anonim ***** válasza:
Én vezettem öreg 80-as dízel audit, azt hittem valami elromlott benne annyira nem gyorsult...
2015. okt. 2. 14:11
 13/20 veterán vas ***** válasza:

2006-os kiadású, második generációs swiftem van. Hiszed vagy sem, érzem, hogy 100E km után, már nem az az erő van benne, mint amikor egy napos korában 20km-es óraállással kihoztam a szalonból. Nem szokásom idegeneket vakítani, önmagamat még kevésbé.

Pedig hidd el, hogy mindenből időben megkapta és megkapja a legjobbat.

Lehet, hogy a Te autód nem öregszik, bizonyára örök életű. Örvendezz neki. ;)

2015. okt. 2. 15:33
 14/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lehet érezni a teljesítményvesztést,ha igen akkor baj van.

Pár hete vagy mikor volt totalcaron egy fiat marea ami gyárilag elvileg 147LE volt..lemérték padon és talán 142 volt? Utána kellene nézni.De talán 5LE-t ha veszített a 250E km alatt,már ha volt 147LE újkorában...

2015. okt. 2. 16:13
 15/20 veterán vas ***** válasza:
Ok. Ezek szerint az eddigi összes autóm elhibázott vétel volt, ugyanis akár újonnan, a használtan vettem, évek alatt mindegyiken éreztem a motor öregedését. Továbbá hülyeség a belsőégésű motorok felújítására szakosodott műhelyek, értelmetlen dolog a motorok fúratása, a dugattyúk cseréje. A kompressziómérés is csak egy bohóckodás lehet, hiszen mitől is kopna el a henger fala, és vajon hova tudna elszökni a sűrítő térből a nyomás? Miután az egyik érv az volt, hogy a megfelelő karbantartás hiányára vezethető vissza a "váratlan" motorkopás, akkor vajon miért is kell egy versenymotort az év végén felújítani? Hiszen mindenből a legjobbat kapja.Itthon egy rally-szezon 5-6 versenyből áll, ami összesen nem tesz ki 3000 (háromezer!) kilométert, és a végére elfárad elkopik (hívd ahogy akarod) a motor. Lehet szétszedni, aztán vagy hüvelyezni, vagy fúratni, vagy az egész kuka. Na most hogy is van akkor? Talán nem láttatok még kopott motort?
2015. okt. 2. 16:32
 16/20 anonim ***** válasza:
na most akkor kihegyezett versenymotorokról beszélünk vagy utcai kocsikról?Nem azt mondtam,hogy nem gyengül egyáltalán,de ha te már 100E km nél érzed akkor vagy veled van a baj vagy a kocsival.Érdekes az enyémnek semmi baja...250E nél sem.
2015. okt. 2. 17:31
 17/20 veterán vas ***** válasza:

Nem véletlenül írtam a rally-autók motorjáról.

Ha valahol, akkor ott tényleg a legjobb minőségű alkatrészekről, a precíz összeszerelésről, és a legkiválóbb kenőanyagokról beszélhetünk. Azt hiszem a megfelelő karbantartás illetve hozzáértő kezelés sem vitatott, ellentétben a sok kezdő és tapasztalatlan utcai autóssal. Mindezek ellenére -ahogy írtam- néhány ezer kilométer megtétele után motorfelújítás következik. Vajon miért? ;)

Különben a válasz a #10-nek szólt, aki szerint a 20 éves motoron szinte észrevehetetlen a lóerő-fogyás.

Biztos velem van a baj, de én észreveszem a 10 évesnél is......

2015. okt. 2. 17:51
 18/20 anonim ***** válasza:
Hát pár LE különbséget észrevenni... maximum ha az ember mindig úgy gyorsít, hogy padló akkor, de normál használat mellett kétlem hogy az emberek 90% nak feltűnne bűrmi is.
2015. okt. 4. 04:30
 19/20 A kérdező kommentje:
Suzuki Swift 1.0 vagy 1.3?
2015. okt. 4. 20:16
 20/20 veterán vas ***** válasza:

Föntebb írtam, hogy II. generációs 2006-os kiadású. Ebből következőleg ezres már nem is lehet.

Szóval, ha engem kérdeztél 1300-as.

2015. okt. 4. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!