Szeretnek venni egy 50 es enduro motort de nem vagyok jártas ebben a témában, segitenétek?
Figyelt kérdés
Gondoltam veszek egyet használtan, motorozni tudok azzal nincs gond de nem tudom hogy 50 es be mit érdemes venni :D
Én egy Derbi Senda 50 es re gondoltam de abból is van derbi senda x race meg drd meg stb :) Ja meg mondtak nekem egy yamaha motort ami 50 esbe a legjobb nem biztos de a yamaha dt rémlik ha nem javítsatok ki :) De ti jobban tudjátok :)
remélem tudtok segíteni :)
2015. szept. 30. 16:44
1/15 anonim válasza:
Volt yamaha dt-m. Imádtam. Nagyon igénytelen strapabíró motor, és nincs olyan terep városban ami megkottyanna neki. Padkák, vasúti átjárók, mintha nem is léteznének. Nem egy versenyszörny, de iszonyat kényelmes, városba jó választás.
2/15 A kérdező kommentje:
kösz szépen a válaszod :) még kicsit agyalok rajta :) ha van még más aki tud okosat mondani ne fojtsa magába :D
2015. szept. 30. 17:07
3/15 anonim válasza:
Aprilia Pegaso 50 se rossz választás
4/15 anonim válasza:
De volt XR2-es Gilerám is. Az egy nagyobb darab, 125-ös, és iszonyat magas volt. Csak pár hónapig volt meg, de azzal sem volt bajom, bár elég keveset használtam. Arról csak annyi emlékem van hogy a pirosnál lábujjhegyen kellett támasztanom a 178cm-mel.
5/15 A kérdező kommentje:
Most jelenleg ezekbe gondolkozok
Cpi sm50
Generic trigger sm 50
Derbi senda x race 50
yamaha dt 50
:D nehéz választani mert sok a jó tulajdonságuk :) szívem szerint a cpi sm50 venném de kevés a lóerő de drága az alkatrészek hozzá :)
2015. szept. 30. 18:21
6/15 anonim válasza:
A Derbi és a Yamaha közül válassz!
7/15 A kérdező kommentje:
Alá tudod támasztani hogy miért a yamaha vagy a derbi a jobb ? :) csak azért hogy tisztába legyek :)
2015. okt. 1. 19:26
8/15 Nagy Gomi válasza:
Azért yamaha vagy derbi mert ezek igényesen vannak össze rakva. Nekem van egy derbi sendám nagyon imádom erős strapabíró. A cpi-vel az a gond mint montsd drága az alkatrész és nem olyan jó a minoseg.Én személy szerint a Derbit ajánlom.Remélem tudtam segíteni:-)
9/15 Nagy Gomi válasza:
Olvass motoros fórumokat hogy neked melyik éri meg a legjobban:-)
10/15 A kérdező kommentje:
Hát még nem tudom de valószínű hogy derbi lesz :) esetleg annyiba tudtok segíteni hogy ha cserélem a kipufogó rendszer javul a hangja?
2015. okt. 2. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!