Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson endurosítás? (Többi...

Séllei lászló kérdése:

Simson endurosítás? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

Lehet hogy hülye kérdés,de azért megpróbálom :D

Tavaly vettünk egy s51-es simsont , és azt szeretném megtudni hogy lehet e "endurosítani" vagyis kipufogót megemelni, stb...

De én inkább a kipufogó megemelését kérdezném.

2015. szept. 28. 20:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Meg lehet oldani: kell hozzá magas kipufogókönyök, rövid kipufogótartó, hővédő pajzs és olyan kipufogódob, amire rögzíteni tudod a pajzsot. A gyári Endurón ezen kívül horpasztott volt a jobb oldali dekli, hogy ne zörögjön rajta a kipufogódob, a fékpedál pedig egyenes volt, mert nem kellett megkerülnie a dobot. A vázon volt merevítő, a váznyakat támasztotta ki a blokk felfogatásához. A kormány magasabb volt a B-n használtnál, a sárvédők rövidebbek. Ja, és volt rajta fordulatszámmérő. Minden megoldható, át lehet alakítani olyanra, mint az Enduro kivitel volt.
2015. szept. 28. 20:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Az előttem szóló leírta a lényeget. Egy valamiben helyesbítenék

Ezt írta:

"...hővédő pajzs és olyan kipufogódob, amire rögzíteni tudod a pajzsot..."

Nem kipufogódobra rögzítik a hővédőt hanem a kipufogó bilincséhez, ami más az endurónál:

Íme az első:

[link]

és a hátsó:

[link]

2015. szept. 29. 07:12
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm emberek!

Kösz a választ.

Egyébként nekem GAGYIREZÓS! :DD

FÚÚ de szar a mostani kipufogóm.

Na azért kösz.

Hali!

2015. szept. 29. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!