Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson S51-hez mi kell, hogy...

Simson S51-hez mi kell, hogy kilométer órát szereljek bele?

Figyelt kérdés
kilométer óra , spirál, és bowdenen kívül.
2015. szept. 23. 20:44
 1/8 petizacc ***** válasza:

Milyen bovden?

A felsoroltak mellé a bovdenen kívül kell egy kihajtás.

2015. szept. 23. 20:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Km óra, spirál, és egy km óra meghajtó szett. Ennyi.
2015. szept. 23. 23:27
 3/8 joco5582 ***** válasza:

Nem lehetne felrakni egy Tescos 1000ft-os kerékpár órát?

Volt már hagyományos kmórám, de az csak akkor mutat jót, ha a gyári kerékméret, és lánckerék van a motoron. (Nem mellesleg ebből születtek a 80-at ment a gyári Simsonom régen típusú legendák). Szerintem ilyen motor nagyon kevés van mert a gyári lánckerékkel a motor gyakorlatilag alig futja meg azt a végsebességet, amit kényelmesen is lehet tartani.

Szóval kmórába beteáplálod a kerék mm-ben mért átmérőjét. Atom pontos, és olcsó strapa megoldás. Kétévente elemet csere.

2015. szept. 24. 10:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Ne hallgass a harmadikra, mert a legtöbb elemes csodát bezavarja a motor gyújtása és mikor elindítod a motort kinullázza a km órát. Próbáltam már zavarszűrős gyertyával és zavarszűrős gyertyapipával is, de ugyan az történt.

Tessék venni egy "Kilóméter óra meghajtószett"-et. Az első fogaskerék fogszámának megfelelőt:

[link]

Egy spirált:

[link]

2015. szept. 24. 17:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Bocs ez lemaradt...

És egy sebességmérőt:

[link]

2015. szept. 24. 17:04
 6/8 joco5582 ***** válasza:

#3: Kedves négyes, miért is nem lehet rám hallgatni? Azért mert te olyan kmórát vettél ami nem működött az nem aszt jelenti, hogy más nem fog működni. De abban igazad van, hogy a legalja órák erre érzékenyek.

Pl.: Ventúra kerékpárboltban kapható 3500ft-os óra nekem se ment. A Tescos 990ft-os viszont hiba nélkül működik 3 éve.

Én csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy a km óra akkor működik helyesen, ha minden gyári.

2015. szept. 25. 07:56
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem hiba nélkül működött a bicikli km óra a mocin, pedig nem is gyári, ha meg be is zavar leárnyékolod a kábelt alu fóliával, az szokott segíteni. mégy annyi, hogy tirisztoros gyújtás volt rajta
2015. szept. 25. 11:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Bocsánatot kérek!

Helyesbítek!

Ha szeretnéd hogy úgy nézzen ki mint egy normális motor, és van rá pénzed akkor mindenképp a gyári megoldást válaszd, ha pedig mindegy neked csak mutassa hogy mennyivel mész akkor vegyél rá kerékpár km. órát, vállalva azt hogy nem fog megfelelően működni. Ahogy olvasom ilyen-olyan gány megoldással azért megoldható hogy működjön ez utóbbi is.

2015. szept. 25. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!