Ucantseeme kérdése:
Mennyi km szamit soknak motor eseten?
Figyelt kérdés
Ugy ertem hogy hasznalt motor eseten mennyi az a km ami soknak szamit hogy az felett mar ne erdeklodjek iranta, mennyi ami meg jo szerintetek ami meg belefel vasarlas eseten? Sportmotorrol lenne szo ugy 850- 900 ft ig :)2015. szept. 16. 18:53
1/5 anonim válasza:
Nem a km számít, hanem kapott e rendszeresen minőségi olajat és pörgették e hidegen.
2/5 veterán vas válasza:
Az biztos, hogy a sok, az tényleg sok.
Na de mihez képest? ;)
3/5 anonim válasza:
Szakszerű használat mellett harminc-ötvenezer körül...
4/5 anonim válasza:
40-50e km tök vállalható lehet egy karbantartott motornál. A japán négyüteműek simán mennek dupla ennyit értő kezek "között", nagyjavítás nélkül.
Én idei szezon elején vettem egy GSR600-at 16e km-el (garantált kilométeres ismerem az előző tulajt). Ami kifejezetten kevés egy 2007-es géptől. A legtöbb 25-30e km körül volt, ami átlagos.
Én személyesen nem vennék 30e km fölött használt motort, de ez lehet az én hülyeségem.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszok (kiveve veterant, najo neked is egy kicsif )
2015. szept. 18. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!