Nekem annyi,hogy sokszor tapasztalom ,hogy bunkók,nem köszönik meg ha beengedem őket,dudálnak össze-vissza,agresszívak,stb.És lehúzzák az embert pénzzel
2010. márc. 14. 15:25
1/10 anonim válasza:
Pofátlanok vezetésben, de mivel ők időre mennek, néha meg lehet érteni. Viszont a másik dolog, hogy a többségük oltári nagy szemét, főleg az idősekkel szemben. Minél jobban lehúzzák őket. (6000Ft békásmegyerről kaszásdűlöig pl.)
2010. márc. 14. 15:32
2/10 anonim válasza:
Most mért nem blokádoznak?! Már 30szor annyi a benzin, mint annakidején volt...
2010. márc. 14. 15:34
3/10 anonim válasza:
Mert most nem érdeke az SZDSZ-nek...
2010. márc. 14. 16:10
4/10 anonim válasza:
Guruló koldusok.
2010. márc. 14. 16:30
5/10 anonim válasza:
esküszöm nem értem őket, mért nyomják ha van utas? a pénz ellenségei? A buszmegállókba meg mindig megállnak.
2010. márc. 14. 16:58
6/10 anonim válasza:
Mert siet az utas azért.
2010. márc. 14. 18:31
7/10 anonim válasza:
Egy kicsit gyorsabban mennek mint ahogy kellene meg a de szerintem ezt egy fajta követelmény náluk hogy minél hamarább az A pontról a B pontra jusson az utas.
A viselkedésükről meg annyit hogy ez ember függő is mert ismertem egy pár elég jó fel sofőrt is meg bunkót is.
2010. márc. 14. 19:28
8/10 anonim válasza:
Persely szájúak!
2010. márc. 14. 19:35
9/10 anonim válasza:
Azért megy némelyik mint az állat a városban, mert
Pl a telefonos ügyfélhez a 3 perces címre érkezési időre (bevállalva ezt) nem érkezik oda,akkor letiltják egy napra a cb-rádión érkező címekről,vagy levonnak tőle 5eft-ot. A legszebb hogy ezt 1 másik taxis nyomja fel a társaságnak,hogy ő már ott van ugyan ... de az kolléga aki "leütötte" a CB-n az már a 4.ik perc telt el de nincs még itt,büntessék meg !!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!