Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vélemények a taxisokról?

Vélemények a taxisokról?

Figyelt kérdés
Nekem annyi,hogy sokszor tapasztalom ,hogy bunkók,nem köszönik meg ha beengedem őket,dudálnak össze-vissza,agresszívak,stb.És lehúzzák az embert pénzzel
2010. márc. 14. 15:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Pofátlanok vezetésben, de mivel ők időre mennek, néha meg lehet érteni. Viszont a másik dolog, hogy a többségük oltári nagy szemét, főleg az idősekkel szemben. Minél jobban lehúzzák őket. (6000Ft békásmegyerről kaszásdűlöig pl.)
2010. márc. 14. 15:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Most mért nem blokádoznak?! Már 30szor annyi a benzin, mint annakidején volt...
2010. márc. 14. 15:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Mert most nem érdeke az SZDSZ-nek...
2010. márc. 14. 16:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Guruló koldusok.
2010. márc. 14. 16:30
 5/10 anonim ***** válasza:
esküszöm nem értem őket, mért nyomják ha van utas? a pénz ellenségei? A buszmegállókba meg mindig megállnak.
2010. márc. 14. 16:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Mert siet az utas azért.
2010. márc. 14. 18:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Egy kicsit gyorsabban mennek mint ahogy kellene meg a de szerintem ezt egy fajta követelmény náluk hogy minél hamarább az A pontról a B pontra jusson az utas.

A viselkedésükről meg annyit hogy ez ember függő is mert ismertem egy pár elég jó fel sofőrt is meg bunkót is.

2010. márc. 14. 19:28
 8/10 anonim válasza:
Persely szájúak!
2010. márc. 14. 19:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Azért megy némelyik mint az állat a városban, mert

Pl a telefonos ügyfélhez a 3 perces címre érkezési időre (bevállalva ezt) nem érkezik oda,akkor letiltják egy napra a cb-rádión érkező címekről,vagy levonnak tőle 5eft-ot. A legszebb hogy ezt 1 másik taxis nyomja fel a társaságnak,hogy ő már ott van ugyan ... de az kolléga aki "leütötte" a CB-n az már a 4.ik perc telt el de nincs még itt,büntessék meg !!

Farkastörvények,és gerinctelenségek mennek közöttük.

De ugyanúgy vannak köztük normális és dilis egyedek,ahogyan az élet minden területén így van ez.

2010. márc. 14. 19:45
 10/10 anonim válasza:
ismerek egy pár taxist. de azok mind normálisak.
2010. aug. 16. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!