Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót roncsderbire?

Milyen autót roncsderbire?

Figyelt kérdés
Magyarországon is van ilyen sport, arra lennék kíváncsi, hogy egy 5 vagy 3 ajtós autó, vagy egy 2 vagy 4 ajtós szedán lenne megfelelőbb erre szerkezetileg? Bukócsővel melyiket tartaná jobban? Vagy pl maga az autó szerintetek egy 2-es volkswagen golf, vagy egy régi toyota corollla (200 előtti bőven)? Szóval szerintetek melyik lenne megfelelő? Motorikusan megbízható kéne.
2015. szept. 26. 14:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Lada nem játszik? Az alapból bírja az ilyesmit.
2015. szept. 26. 14:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Magyarországon első sorban a pénz a döntő. Gyakorlatilag semmi pénz nincs a roncsderbiben itthon, ez csak egy drága hobbi.

Ugye van pár kategória, 1600 alatt, 1600 fölött, lada, épített autók. Ezen kívül van Ifjúsági I-II, ezek trabantok, de van még 1-2 kategória ezen kívül.

Én mindenképpen egy kategória legnagyobbal indulnék, tehát 1600-as szériában. Gyakorlatilag amit Te is írtál, egy régi Golf, Corolla, Colt esetleg Mazda. Ami épp olcsó.

Egy full autót építeni szerintem "drága", inkább egy már kész használtat néznék a helyedbe.

2015. szept. 26. 14:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy kicsi kategóriában egy régebbi (szögletes) suzuki swift, 1300ccm-is motorral, 5 vagy 3 ajtóst, mert elég olcsó, meg kezdésnek nem lenne rossz.
2015. szept. 26. 15:24
 4/6 anonim ***** válasza:

A Swift jó választás, hiszen rengeteg alkatrész van, másrészt azzal kifújhatod az orrodat, akkor is menni fog.

Mintha pár napja láttam volna egy MORSZ-os 2-es Golfot 200k körül hasznaltauton. Nézd meg, hátha érdekes lehet.

2015. szept. 26. 16:35
 5/6 A kérdező kommentje:
énis inkább már swiftben gondolkozok, mivel itthon baromi sok van, ezért alkattész is sokvan hozzá... meg hát megbízható ugye, tudtok olyan műhelyt, ami itthon szabály szerinti bukócsövet rakna swiftbe meg átalakítaná?
2015. szept. 26. 21:21
 6/6 anonim ***** válasza:
2015. szept. 27. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!