Milyen autót roncsderbire?
Magyarországon első sorban a pénz a döntő. Gyakorlatilag semmi pénz nincs a roncsderbiben itthon, ez csak egy drága hobbi.
Ugye van pár kategória, 1600 alatt, 1600 fölött, lada, épített autók. Ezen kívül van Ifjúsági I-II, ezek trabantok, de van még 1-2 kategória ezen kívül.
Én mindenképpen egy kategória legnagyobbal indulnék, tehát 1600-as szériában. Gyakorlatilag amit Te is írtál, egy régi Golf, Corolla, Colt esetleg Mazda. Ami épp olcsó.
Egy full autót építeni szerintem "drága", inkább egy már kész használtat néznék a helyedbe.
A Swift jó választás, hiszen rengeteg alkatrész van, másrészt azzal kifújhatod az orrodat, akkor is menni fog.
Mintha pár napja láttam volna egy MORSZ-os 2-es Golfot 200k körül hasznaltauton. Nézd meg, hátha érdekes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!