Melyik kocsit ajanljatok? Golf 4 1.9tdi Opel Corsa 1.7cdti Fiat Grande Punto 1.4 16v
Golf 4 1.9tdi
Opel Corsa 1.7cdti
Fiat Grande Punto 1.4 16v
Vagy valami mas 1.000.000ftert?
Mennek vele hosszabb tavra is , pl 100kms utakra, evente egyszer nyaralasra, varosban is.
Golf 4 1.9 TDI-t fogják a legtöbben ajánlani, én is ezt teszem, a következőkért (sima TDI, nem PDTDI):
Megbizható, olcsón fenntartható motor, viszonylag jó teljesitménnyel, jól fogyaszt. Kényelmes belső, jó vezethetőség, népautó, sok alkatrész, mindenhol értenek hozzá. 1 gurigáért abszolút jó állapotút lehet manapság találni.
Opel Corsa, gondolom C:
Apró bevásárlókocsi, 170cm felett kényelmetlen, fapados, hosszabb távokra nem mennék vele az fix. Nem is értem ebből miért van dizel.
Grande Punto 1.4 16V:
Olcsó autó, értékvesztése hatalmas, befektetésnek semmiféleképp nem jó, nem túl népszerű, 1.4-el kicsit lomha, sokat ehet. Viszonylag kevés van belőle a magyar utakon és ez az alkatrész utánpótlásban is érződhet, a Golfhoz képest meg főleg. Bár a Grande annyira nem öreg, igy talán keveslem is hozzá a 1 misit.
Szóval én a Golf-ra szavazok
Balesetmentest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!