Ha sikerült a kresz vizsgám én azt mivel bizonyítom?
Gondolom van kiskönyvbe amibe a vizsgáidat írják be. Ha az megvan el kell tenned, 2 évig az érvényes marad és ha folytatni akarod a vezetési órákat akkor azt bemutatva az iskolánál megteheted.
De nem értem miért nem akarod most megtanulni a vezetést. Addigra úgy is felejteni fogsz meg minden. Igaz én is felejtettem amikor meglett a jogsim de nem volt alkalmam már vezetni mert tönkre ment az autónk és nem volt pénzünk se megcsináltatni se másikat venni. Akkor én is elég sokat felejtettem, apám nem mert ő a céges autóját tudta használni hétköznapokon, hétvégén meg a tömegközlekedést vettük igénybe mindig ha mentünk valahova. Elég nehéz volt nekem vissza rázódni a vezetésbe, oké tudtam az alapokat de a szabályokat újból át kellett vennem plusz rutint is kellett szereznem mert sok minden kiesett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!