Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van az hogy BMW-ben...

Miért van az hogy BMW-ben ülve az ember vezetés közben sokkal keményebbnek érzi magát? És ez az életére is kihat?

Figyelt kérdés

Eddig egy 2011 passat volt alattam.Szolíd autó, visszafogott 2.0 dízel ketyegővel.

De váltanom kellett.

Erősebbet, dinemikusabb gépet akartam.

Így esett a választás egy 3.0 i(ideges) Bmw autóra.

A dízel kerregőhöz képest hihetetlenül megy, az első km után még fura a gázreakció, de utána hozzászoktam.

Jobban nyomtam neki, pirostól pirosig ledundiztam, ami kifért a csövön, néha kicsit rámásztam az előttem lévőre hogy nyomja már meg neki, vagy húzódjon le.

Más is így van ezzel, aki normál autóból ült át BMW-be?

2015. szept. 25. 21:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
44%
#19 Én is éltem a UK-ban, Porschém is volt és biztos, hogy nem 70-nel hajkurásztuk egymást a motorwayen :)
2015. szept. 26. 21:57
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom akkor nem is 40 voltál.
2015. szept. 26. 22:09
 23/27 anonim ***** válasza:
38%
38, de majdnem.
2015. szept. 26. 22:19
 24/27 anonim ***** válasza:
25%
Hát jobb az erősebb gépjármű. Én most nemrég szereztem meg a jogsit. Vezettem eddig Fordot (ezen tanultam), Suzukit, Skodát, BMW-t. Nekem még izgalmas a benzines autó, mert dízelen tanultam, ezért nekem elég keménynek éreztem magam a Suzukiban, hogy nem fullasztottam le csak egyszer. :D Skoda is benzines, azt is csak egyszer intéztem el. BMW kétségtelenül a legkezelhetőbb számomra, az összes közül a legjobb a kuplungja is és azt lehet padlózni, leteszteltem faluban, észre sem vettem és már 100. De én ezt még nem élem így át, nekem jobban kell figyelnem még mindenre. De a páromé a BMW és mint egy kisgyerek, úgy röhög mikor lepadlózza, még mindig elcsodálkozik 1 év után is, hogy mennyire megy a verda. Szeret sajnos vagánykodni és azt gondolja bmw-vel nem lehet kb felfordulni sem. Én kezdek félni azért 140 felett és szoktam is neki mondani, nem kell fäszoskodni mert jó autód van... mert szereti ő is rájátszani a "köcsögök a bmw-sek" című dologra.
2015. szept. 28. 21:35
 25/27 anonim ***** válasza:
Ott a baj, ha az autó vezeti az embert és nem fordítva. :D
2015. szept. 29. 06:18
 26/27 anonim ***** válasza:

Mondom,hogy azért mert nem ült még Porscéban , vagy akár csak egy rendes sportautóban. A BMW-nek még a ténylegesen sportautónak szánt a sportautói is gyengék, de ezt sokan nem hiszeik el. De majd akkor értékeljétek újra a keménységet,amikor egy ilyen géphez lesz szerencsétek, vagy úgy h vezetehetitek, vagy úgy,hogy elhúz mellettetek (bár valószínűleg a tipusát úgyse siekerül majd megfigyelni) Óvatosan a keménykedéssel!

https://www.youtube.com/watch?v=HoKst5KKtdQ

(0-330km/h , Porsche)

2015. szept. 29. 14:01
 27/27 anonim ***** válasza:

Utsó, abban nem vagyok biztoss hogy egy M5 lusta lenne.

Bár nekem az olyan kompromisszumos családi autó, amikor az asszony nagy autót szeretne amibe pakolhat, én meg olyant ami megy.:D

2015. szept. 29. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!