Miért van az hogy BMW-ben ülve az ember vezetés közben sokkal keményebbnek érzi magát? És ez az életére is kihat?
Eddig egy 2011 passat volt alattam.Szolíd autó, visszafogott 2.0 dízel ketyegővel.
De váltanom kellett.
Erősebbet, dinemikusabb gépet akartam.
Így esett a választás egy 3.0 i(ideges) Bmw autóra.
A dízel kerregőhöz képest hihetetlenül megy, az első km után még fura a gázreakció, de utána hozzászoktam.
Jobban nyomtam neki, pirostól pirosig ledundiztam, ami kifért a csövön, néha kicsit rámásztam az előttem lévőre hogy nyomja már meg neki, vagy húzódjon le.
Más is így van ezzel, aki normál autóból ült át BMW-be?
Mondom,hogy azért mert nem ült még Porscéban , vagy akár csak egy rendes sportautóban. A BMW-nek még a ténylegesen sportautónak szánt a sportautói is gyengék, de ezt sokan nem hiszeik el. De majd akkor értékeljétek újra a keménységet,amikor egy ilyen géphez lesz szerencsétek, vagy úgy h vezetehetitek, vagy úgy,hogy elhúz mellettetek (bár valószínűleg a tipusát úgyse siekerül majd megfigyelni) Óvatosan a keménykedéssel!
https://www.youtube.com/watch?v=HoKst5KKtdQ
(0-330km/h , Porsche)
Utsó, abban nem vagyok biztoss hogy egy M5 lusta lenne.
Bár nekem az olyan kompromisszumos családi autó, amikor az asszony nagy autót szeretne amibe pakolhat, én meg olyant ami megy.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!