Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Shell benzin szétcseszi a...

A Shell benzin szétcseszi a lambda szondát?

Figyelt kérdés
Sok embertől hallottam, hogy a Shell Benzin elcseszi a Lambda Szondát
2010. márc. 14. 12:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Én Shellnél tankoltam mindig és sose volt a lambda szondával gondom!
2010. márc. 14. 13:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Az auchan kút tette ezt velem :( nagyon ráfizettem, többet nem megyek oda és senkinek sem ajánlom.:(
2010. márc. 14. 13:18
 3/7 lodarazs ***** válasza:
A nagyobb kutaknál nyugodtan lehet tankolni, azok nem a rossz minőségű benzinről híresek. Régen nagyobb divat volt a benzin vizezése, az károsíthatja a szondát, mert a gyenge minőségű, szennyezett benzin miatt nem ideális a keverékösszetétel, más a kipufogógáz hőmérséklete stb. Ugyanez történhet akkor is, ha olaj vagy víz kerül a kipufogógázba. Ez mind mechanikai károsodást okozhat a szondában, de ehhez folyamatosan rossz benzint kell tankolni. Azért ez nem jellemző.
2010. márc. 14. 14:12
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
utolsónak: a benzint nem lehet vizezni, mert nem keveredik egymással, és nem menne az autó, a kipufogóban van víz, vagyis pára, ugyanis az üzemanyag égésekor keletkezik vízpára is...
2010. márc. 14. 14:48
 5/7 lodarazs ***** válasza:
Tehát te még nem tankoltál vizes benzint. Jó neked. Az igaz, hogy nem keveredik a víz a benzinnel, leülepszik a tank alján és, ha már ürül a tank, akkor azt is felszívja. Nálam volt rá példa, hogy belefagyott az AC-ba a víz...A kondenzvíz az más, ha hideg a motor, rövid távon használod stb. akkor van. De pl, ha hengerfeles az autód, akkor az égéstérbe nem kevés víz kerül...
2010. márc. 14. 14:58
 6/7 anonim válasza:
Mutyizzák a nagyok is,én a nagy magyar kutnál jártam ugy,hogy 105lovas autó ment 5-dik fokozatban 70-et!
2010. ápr. 15. 18:04
 7/7 anonim ***** válasza:
nagyobb kutaknál nyugodtan tankolhatsz (Shell, Mol, OMV) mondjuk én iknább shellnél szeretek, az ilyen noname szutykokat amik faluban szoktak lenni azokat hatalmas ívben kerüld el. (kis faluban tankoltunk-> másnap ment szerelőhöz, benzinszűrő eltömödott, valami műanyag por volt benne) hát egy picit egymásra néztünk.
2010. ápr. 15. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!