Első autómat szeretném megvenni. Kb 100-150 ezer ft-om lenne rá. Két autó között gondolkodom. Fiat 125 vagy bogá? Ezek az autók amik számomra stílusosak. Más autó nem érdekel. Tanácsokat várok. Nem lebeszéléseket.
Ebben az esetben én a bogárra szavaznék!
De mindenképpen próbálj meg egy jó állapotút nézni.Ha lehet,vigyél magaddal egy hozzáértőt is( ha megad nem vagy az) mert a szakavatott szem észreveszi az esetleges rejtett hibákat is.Bár nem biztos,hogy a későbbiekben semmi bajod nem lesz az autóval,de legalább nem vernek át.
Olaszokban otthonos vagyok,de a 125ös kivétel,azzal nem volt még dolgom.
De általánosságban: nagyon meg voltam elégedve az eddigi olasz autóimmal,nem rohad,megbízható,stabilan indul.Viszont az eredeti alkatrészek elég drágák hozzá.
Jelenleg Lancia Dedrám van,királyság!
Első vagyok,csak azért szavaznék mégis a bogárra,mert ahogy írtad "örök kedvenc"
De lényegében mindegy mit veszel,szerintem rossz autó nincs,csak hozzá nem értő tulajdonos!
Üdv
Hali én is a bogárra szavazok!!!
régen minden autószerelő azon tanult szerelni úgyhogy mndenki ért hozzá. az alvázat is csak 16 csavar tartja a kasztnival úgyhogy könyű szerelni és a legolcsóbb alkatrszészek a bogárhoz vannak :) Legfontosabb hogy nézd meg a szőnyeg alatt nem-e rohad, de ha kisebb felületi van rajta kkor még nincs baj. Végülis ha mégis utána veszel észre egy nagy lyukat akkor kivágod és beheggeszted egy darab vassal. xD hátha segítettem.
[link] ezt érdemes megnézni 200.000Ft de irányár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!