Hogy "egészséges" ültetni?
MK3-as Mondeot akarok ültetni. Nagyon jó állapotba van az autó,ezér' nem akarok szétcseszni a futóművét,meg minden egyéb részét. Nyilván nem vágott,vagy hevített rugókra gondolok. Az elképzelésem egy állítható szettet venni (csavarozós,nem airride,bár az lenne a legjobb),hozzá tartozó lengőkarokkal,meg új szilentekkel,és egy karter-védő lemezt az aljára. 4cm-re lenne szerintem max állítva.
Érdekelne,hogy ezeken kívül még mivel lehet megőrizni ültetés mellett a kocsi jó állapotát.Előre is köszönöm a válaszokat!
Az ültetés eleve nem lehet egészséges mert elcseszed vele az egész futómű geometriát!Minél jobban ültetsz annál inkább távolodik minden a normális/gyári értéktől!
Ha veszel bele valami típus specifikus gewindét,az azért jó dolog mert "csak" be kell csavarozni a helyére azt csókolom,aztán oda állítod a magasságot ahova akarod!Csak hát ez elég kompromisszumos dolog,mert csak úgy tudsz változtatni a magasságon ha felemeled és tekergetsz a rugótányérokon!
Az airride az igazi kompromisszum mentes ültetés titka,viszont egy normális rendszer sok százezerből rakható csak össze!
Ha te csak max 4 centit akarsz ültetni akkor neked tökéletsen elég a gewinde,meg még kartervédő sem fog kelleni!
Lehet,hogy hülye vagyok,de mi az a gewinde?Ültetőrugó?
Ilyen típusspecifikusat hol tudok venni,nem tudod?
Azzal tisztában vagyok,hogy kerekek le,és csak úgy lehet rajta állítani... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!