Fúróferkó kérdése:
Mit jelez a Suzuki swift, ha ezt sípolja:ti-ti. Ti-ti. Ti-ti. Ti-ti-ti. Ti-ti-ti?
Figyelt kérdés
2011 novemberi gyártású suzuki swiftem nem rendszeresen, de néha normál menet közben ezt "zenéli": ti-ti...ti*ti...ti-ti...ti-ti-ti...ti-ti-ti...ti-ti-ti...,aztán csend.Van úgy hogy félóráig csendben van aztán megint eljátssza.Azt hittem a rádióból jön,kikapcsoltam de nem hagyta abba.Tehát biztos nem ajtó,öv és az indulásnál előforduló jelzések.
Idegesít,hogy nem tudom mit akar mondani.
Tudja valaki?
2015. szept. 23. 15:10
11/13 anonim válasza:
"tele volt apró,unatkozó,jelentéktelen kis figurákkal"....magyarul a varázsgömbben meglátott téged.....
12/13 A kérdező kommentje:
Minden jóindulatú válaszolónak üzenem : az ismeretlen hangjelzés megfejtve.Az autó elektronikájához semmi köze.
Köszönöm.
2015. okt. 6. 14:51
13/13 anonim válasza:
ennél csak egy jobb kérdést olvastam itt egyszer. valahogy így szólt:
"mi ennek számnak a címe? la-lalla.. la lala-la.."
😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!