Suzuki Ignisben cseréltem ékszíjat, mert visított elindulásnál (melegen nem! ) most annyit elértem, hogy alapjáraton is visít melegen is, rendesen meg van feszítve, amikor a kormányt tekerem még durvább a hangja, mit tegyek?
Ugy jartal el ahogy az iskolaban tanultad mikor szerelo bizonyitvanyt szereztel?
Szappanos viz??????naneee mennyi kokany...
Hát sokkal okosabb nem lettem...épp azért kérdeztem, mert nincs időm és lehetőségem szerelőhöz vinni. (na meg pénzem se sok.
Ha a szíjtárcsát cserélem és nem történik semmi akkor csak kidobtam egy csomó pénzt az ablakon..
Az ékszíjnak sem volt sok értelme!??
Köszönöm.
Akkor várakozó álláspont..Ha nem okoz kárt semmiben..
"Hát sokkal okosabb nem lettem..."
Na akkor most jön a szájbarágás:
A szíjjal együtt a szíjtárcsa is kopik. Gyakorlatilag összekopnak. Aztán amikor lecseréled a szíjat, annak más lesz a profilja, mint a kopott szíjtárcsának, ezért nem szűnik meg a visítás. No persze ha leápolod szappannal, vagy ékszíj csúszásgátlóval, akkor csendben lesz, és néhány hónap alatt összekopnak egymással megint. A túlfeszítést én nem ajánlom, mert az a csapágyaknak nem tesz jót, aztán cserélhetsz generátort is...
No ép persze az is bebizonyosodott, hogy a szíjak se egyformák, az olcsók néha nem a méretpontosságukról híresek, és néha az anyagminőség se a legjobb.
Szerintem.
"# 2"
Hülyegyerek! Ki beszélt itt "szappanos vízről"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!