Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit jelez a Suzuki swift, ha...

Fúróferkó kérdése:

Mit jelez a Suzuki swift, ha ezt sípolja:ti-ti. Ti-ti. Ti-ti. Ti-ti-ti. Ti-ti-ti?

Figyelt kérdés

2011 novemberi gyártású suzuki swiftem nem rendszeresen, de néha normál menet közben ezt "zenéli": ti-ti...ti*ti...ti-ti...ti-ti-ti...ti-ti-ti...ti-ti-ti...,aztán csend.Van úgy hogy félóráig csendben van aztán megint eljátssza.Azt hittem a rádióból jön,kikapcsoltam de nem hagyta abba.Tehát biztos nem ajtó,öv és az indulásnál előforduló jelzések.

Idegesít,hogy nem tudom mit akar mondani.

Tudja valaki?

2015. szept. 23. 15:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

szerintem egy szervizben biztosan lefordítanák neked, hogy mit szeretne mondani

De az is lehet, hogy csak unatkozik és beszélgetni szeretne. titizzél neki vissza.

2015. szept. 23. 15:19
 2/13 anonim ***** válasza:
gépkönyv, visszajelzéseknél...vagy hibajelzések.
2015. szept. 23. 15:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Ezen a kérdésen majdnem behugyoztam......ez üti az összes eddigi mi:kattog,csörög,dübög,morog...stb,és mit jelent/jelez ez a hang kérdést!
2015. szept. 23. 15:55
 4/13 anonim ***** válasza:

Rendesen adsz neki vizet? Lehet szomjas.

https://www.youtube.com/watch?v=zb38Kp9QlOM

2015. szept. 23. 19:09
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az első 4 fórumtársam segítségét.Sokra ugyan nem mentem vele,de akinek vizelettartási problémát okozott kérdésem,szívesen megadom az urológusom számát.

Estig vártam hátha előkerül valaki ,aki tudja a tutit.

Végigolvastam a suzuki szervízeknek írt speciális javítási könyvét,a hallható hibakódokról nem ír,csak a szokásos hangjelzésekről.

Az autóhoz kapott könyveben sincs semmi róla.Azért nem futok szervizbe, mert itt sokkal okosabb emberek,(sőt olcsóbbak) is előfordulnak.

Remélem ,kapok választ!

2015. szept. 23. 20:30
 6/13 anonim ***** válasza:
Nagyobb eséllyel fogsz normális választ kapni, ha mondjuk felveszed az adott hangot, és feltöltöd Soundcloudra vagy Youtubera. Hiába próbálsz itt tititizni, a hangsúlyt nem fogjuk kitalálni, ahány ember, annyi módon "dúdolja" magában. Diumdisum.
2015. szept. 23. 20:39
 7/13 anonim ***** válasza:
Egyébként nem lehet, hogy a (ha van benne) tolatóradar valamelyik szenzora koszos, belóg elé valami?
2015. szept. 23. 20:43
 8/13 A kérdező kommentje:

Nem azért "titiztem",mert valami nekem is "zörög"ott fent az agyamban,hanem a következő visszakérdezést akartam elkerülni.pl." pontosan hogy követik egymást a sípjelek?"

Nincs tolatóradar ,és normál menetsebességeknél néha hallatszik a jelzés.Gondoltam itt megkérdezem.

2015. szept. 23. 20:55
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel amúgy hívj fel egy jósnőt hátha ő meglátja a varázsgömbben,hogy mi adja ki ezt a hangot........
2015. szept. 23. 21:14
 10/13 A kérdező kommentje:

Felhívtam egy jósnőt!

Azt mondta,hogy varázsgömbjében pontos választ nem látott ,mert tele volt apró,unatkozó,jelentéktelen kis figurákkal.

Ő sem érti miért volt mindre ráírva,hogy steinberg?

2015. szept. 24. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!