Mit jelez a Suzuki swift, ha ezt sípolja:ti-ti. Ti-ti. Ti-ti. Ti-ti-ti. Ti-ti-ti?
2011 novemberi gyártású suzuki swiftem nem rendszeresen, de néha normál menet közben ezt "zenéli": ti-ti...ti*ti...ti-ti...ti-ti-ti...ti-ti-ti...ti-ti-ti...,aztán csend.Van úgy hogy félóráig csendben van aztán megint eljátssza.Azt hittem a rádióból jön,kikapcsoltam de nem hagyta abba.Tehát biztos nem ajtó,öv és az indulásnál előforduló jelzések.
Idegesít,hogy nem tudom mit akar mondani.
Tudja valaki?
szerintem egy szervizben biztosan lefordítanák neked, hogy mit szeretne mondani
De az is lehet, hogy csak unatkozik és beszélgetni szeretne. titizzél neki vissza.
Rendesen adsz neki vizet? Lehet szomjas.
Köszönöm az első 4 fórumtársam segítségét.Sokra ugyan nem mentem vele,de akinek vizelettartási problémát okozott kérdésem,szívesen megadom az urológusom számát.
Estig vártam hátha előkerül valaki ,aki tudja a tutit.
Végigolvastam a suzuki szervízeknek írt speciális javítási könyvét,a hallható hibakódokról nem ír,csak a szokásos hangjelzésekről.
Az autóhoz kapott könyveben sincs semmi róla.Azért nem futok szervizbe, mert itt sokkal okosabb emberek,(sőt olcsóbbak) is előfordulnak.
Remélem ,kapok választ!
Nem azért "titiztem",mert valami nekem is "zörög"ott fent az agyamban,hanem a következő visszakérdezést akartam elkerülni.pl." pontosan hogy követik egymást a sípjelek?"
Nincs tolatóradar ,és normál menetsebességeknél néha hallatszik a jelzés.Gondoltam itt megkérdezem.
Felhívtam egy jósnőt!
Azt mondta,hogy varázsgömbjében pontos választ nem látott ,mert tele volt apró,unatkozó,jelentéktelen kis figurákkal.
Ő sem érti miért volt mindre ráírva,hogy steinberg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!