Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jó ez a passat?

Jó ez a passat?

Figyelt kérdés
Kocsit szeretnék venni,és egy 2003as évjáratú passat 1.9PDTDI-t szeretnék venni.olvastam hogy a PDTDI nem a legjobb,mivel 300ezer km-nél jönnek a bajok.neten nézem a kínálatot és vannak is jók,de az összes 300ezer km körül vannak.nektek mi a véleményetek? Esetleg tapasztalatok..

2015. szept. 22. 21:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem elég, hogy tdi még az a fránya pd elem is társul hozzá? Én nem rég nézegettem passatokat és csak is kizárólag benzineseket néztem. Bár még fényévekre van a saját autó, de akkor is benzineset vennék és nem kockáztatnék egy 300 ezeret futott PDTDI-vel. :D Már 200 ezer felett lehet számítani a gondokra nem, hogy 300-nál ott szinte garantált a turbó és a pd elem csere. :D
2015. szept. 22. 21:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Szokták mondani, hogy állapotot veszünk nem km-t. Ha rendesen volt használva akkor az a passat még 500e km után is jó lesz.

Az 1.9 pd az jó, bár megvétel után érdemes vezérlést és pd elem tömítést illetve az azokhoz tartozó kábelek cseréjét megejteni és akkor várhatóan nem lesz motorikus problémád vele.

B5 nél érdemes az első futóművet még átnézni, mert az alumínium lengőkarokban nem cserélhető a szillent így csak a teljes karral együtt tudod cserélni ami oldalanként 4db. (kb 100e ft a két oldal ha szettben veszed)

2015. szept. 23. 13:51
 3/4 anonim válasza:
Ha szerepel benne a "PD", akkor inkább felejtős. A sima TDI elnyűhetetlen ;)
2015. szept. 23. 14:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Megkérdezném azokat akik azt írják, hogy a PD nem jó volt vagy van nekik ilyen autójuk? Általában az szidja, akinek az életben nem volt. Semmivel több gond nincs vele, mint bármi más autóval, nem összekeverendő a 2.0 PD-vel.
2015. szept. 23. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!