Jó ez a Passat?
Figyelt kérdés
Szeretném megvenni az első autómat, és egy Passat-ra gondoltam.Főleg az 1.6 -ra(102L),de olvastam róla negatívumokat.Van még az 1.9 PD TDI (130L). Jó lenne ez is,csak az a baj hogy többet kell az 1.9- re adózni,mint az 1.6-osra.Tudja valaki hogy pontosan mennyit kell adózni egy passat comfortline autóra?2015. szept. 11. 20:06
1/5 anonim válasza:
Teljesítményadó nincs már. Egyébként az adózásnál nyilván közrejátszik az autó kora is, amit itt nem írtál le.
2/5 A kérdező kommentje:
2003-2004
2015. szept. 11. 20:16
3/5 anonim válasza:
1.6-ossal annyi a gond, hogy nagyon gyenge ekkora autóba, és sokat fog enni. Ugyanannyit, mint egy 2.0 benzines, ami azért jobban megy. Egyébként én is a TDI-t ajánlanám, minimálisan fogsz több adót fizetni rá.
4/5 anonim válasza:
Mondjuk azt nem írtad le, melyik (B5, B6?) Passatról beszélsz, és mennyi pénzt szánsz rá, de én csakis 1.9 PD-vel venném meg ezt az autót a helyedben. Az 1,6 benzin egy isten csapása mind fogyasztás, mind pedig menetteljesítmények tekintetében a dízelhez viszonyítva, és még csak nem is megbízhatóbb. Sajnos a VW nem híres arról, hogy jó benzinmotorokat készítsen.
Az adózásról: beírod a gugliba, hogy teljesítmény adó (vagy gépjármű adó) kalkulátor, rákattintasz az első találatra, majd gyártási év és kW alapján kiszámolod pontosan az éves adó mértékét.
5/5 anonim válasza:
PD elemek cseréje meg szép kis anyagi katasztrófa, míg nem kell cserélni addig remek, de utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!