Mi baja van a 2008 as VW Passat-omnak? (lennt több infó)
Figyelt kérdés
Mikor be rakoma külcsot a kormányzár kkiold, de mikor rá akarom adni a gyújtást akkor semmi. 10-20-szor még próbálgatom, egyszer lesz gyújtás, de az autó amikor akarom gyújtani semmit nem csinál, de van amikor elkapja, hogy begyúl, De ez 40-ből egyszer- kétszer tórténik meg, Olyan is van hogy 2-3-szor begyúl egymás után2015. szept. 3. 07:46
1/9 A kérdező kommentje:
Amugy autószerelő vagyok 20 éve de még ilyennnel nem találkoztam valaki aki tudja mondja meg mi baja van :D
2015. szept. 3. 07:56
2/9 Trafó1 válasza:
Kontaktos a gyújtás kapcsoló érintkezője.
szétszed, megcsiszol,
Szerintem.
3/9 anonim válasza:
Na ez a húb..dmeg része. Szerintem kérdezz meg egy villanyos emberkét, mert lehet ez egy fáradt relé is. Biztosan van egy ami tehermentesíti a gyújtáskapcsolót és a rendszert indítja.
4/9 A kérdező kommentje:
Én is villanyos emberke vagyok :P , ráraktam a tesztert és a kormány-nál van valami henc, de megfogott ez a kocsi :D
2015. szept. 3. 10:53
5/9 anonim válasza:
Ne viccelj már, hogy autószerelő vagy, és egy ilyen hibától padlót fogsz. Gyújtáskapcsolót kell cserélni, ennyi az egész, persze tudom nem olyan egyszerű, mert ebben már nem hagyományos kulcs van.
6/9 A kérdező kommentje:
Ne okoskodj mert nem a gyújtáskapcsolóval van baj hanem a kormányoszlop reteszelővel, úgyhogy nincs amit okoskodj itt nekem... A hibakódot leírjam? Nem hiszed? 2823, ezt írja ki a teszter és az a kormányoszlop reteszelő kicsi barátom.....
2015. szept. 3. 14:44
7/9 anonim válasza:
Jó, nem kell felkapni a vizet. És megcsináltad már?
8/9 A kérdező kommentje:
Most rendeltem meg, de még a számítógépet be kell tanítsam.
2015. szept. 3. 20:21
9/9 A kérdező kommentje:
N kicseréltem és megy :)
2015. szept. 4. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!